defmommy Anne_gunlugu ne kadar canım şu an benim de kızım hiç kilo almıyordu 9 aylıkdan 15 aylığa kadar aynı kiloda kaldı 16 aylık yeni yeni az almaya başladı
Eminecansu55 Anne_gunlugu neden 13.5 aylik diyorsunuz 12 aydan yani 1 yasina girmis oluyo ay kalmiyo ortada 🤔😃🙂
sarilokumumm Anne_gunlugu Bizimde aynı 13.5 aylıkaylık 2 aydır almıyoruz doktora gittik kan değerlerine bakıldı herşeyi gayet normal vitamin değerleri iyi dedi raporlu mama başladık bi tek bu etki eder dedi bakalım bugün kullanmaya başladık
Anne_gunlugu aysima06 ya sormayın bizimkiler öyle yemesi iyi değil zatende hiç almaması sınırımı bozdu
Anne_gunlugu defmommy 10 kilo bazen 9800 çıkıyor bazen 10 kilo çıkıyor. Sizinki kaç kilo da kaldı.Bu arada kızlarımız adaş😂
defmommy Anne_gunlugu bizimkide çok kötü niye böyle bilmiyorum kan dğerleri eksik çıkıyo hep ilaçları da içmiyp
Anne_gunlugu Deletedmom4444 yani kilo aliminin yavaşladığını biliyorum aslında ama durduğunu dusunmemistim
Deletedmom4444 Anne_gunlugu Kızım da da böyle olmuştu galiba tam hareket donemlerin de bu sekilde olmasi normal.
Anne_gunlugu defmommy bizimde kan değerleri düşük b12 de düşük ilaç kullanıyoruz.Oda dişlerde kararma yaptı