Elf123 Minnakprensannesi kan tahlillerine baktırdınız mı kan değerlerindeki düşükşük iştahsızlık yapıyor bir de her sabah aç karnına pekmez verin balık yagı hem bağışıklık hemde iştah için arı sütlü vitamin şurubu alıyordum probiyotik ve d vitamini kullanın etkisini göreceksiniz
Minnakprensannesi Elf123 çok teşekkür ederim sizin tavsiyeleriniz gibi doktorlarda içimiİ rahatlatsa keşke ama zorlamışsınızfır rahat bırakın bazı bebekler böyle demeleri açmşrimi bozuyor
Memfis- Minos_oglum düzeltilmiş ne demek bilmiyorum 😃 36 haftalık doğdu erkek bebeğe göre 3-4 hafta erken geldi 🥰
Minos_oglum Memfis- bi ay geriden geliyorlar diyorlar ondan sordum benimde 35 haftalık ikinci ayında hiç kilo almamıştı şimdi 3 ay olacak gözümde aynı sizin gelismi nasıl tepki falan veriyor mu yoksa
Memfis- Aysenes doğru benim oğlum da çabuk toparladı maşallah 🧿Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin 🥰
Memfis- Minos_oglum anladım şimdi 😊 valla gülmeye başladı bize aguluyor , oyuncaklarını gösterince heyecanlanıyor elini uzatıyor ama tam tutamıyor daha .Her bebek farklı bence 😊
MatmazelDeniz _mmom şuan 9 aylık 2 aylikken 6.200 gr di 4.110 gr doğmasına rağmen sizinki kaç kg dogmustu birazda doğum kilosu etkili