ElifDuaninAnnesi Neler denedim fayda etmedi hep kurudu vücudu en sonunda vazelin denedim duştan sonra bol bol sürdüm vücüduna miss gibi oldu 2 gün oldu sürekli bakıyorum hiç kurumadı vücudu sizde bi deneyin isterseniz bu arada kızım 1 buçuk yaşında
Asafina ElifDuaninAnnesi beyaz vazelin demi bizde onu kullanıyoruz banyo da şampuan önerisi almak için açtım herkakes mustela yi önermiş genelde onu denerim
YgmrEzel Asafina mustela şampuan kullanıyorum başka bişey sürmüyorum alerjik vücudu var pişik kremide mustela ve hakiki zeytin yağı
Edizalininannesi01 Asafina aslında sabunda kuruluk yapar cilde o yüzden bebeklere sabun kullanmayın diyorlar bizler bile kalıp sabunla elimizi yıkasak sertleşmiş gibi oluyor.Ben dalinin şampuanını kullanıyorum ama vücudu için o losyonu kullanabilirsin
Asafina haleasel bunu aldim trendyolda 80 tl idi. Siz nerden alıyorsunuz kaça alıyorsunuz. 200 ml benim aldığım
haleasel Asafina bizimki 500ml kac ay once aldım 3-4ay onceydi sanırım o zaman 120tl almışm simdi indirimli 180tl falan olmus malesef bizimki dha bitmedi kullanıyoruz