Kucukkuba Bebeği 1 yaşında olup huyları değişen anneler gelin sohbet edelim yemesi huyları herşeyi değişen ve ne yapıcagını bilmeyen anneler🤷♀️
Kivancurazmomy12 Kucukkuba merhabalar 1 yaş gümbür gümbür geldi 1 yaşından sonra hiç bişey normal kalmadı uyku yok yemek yok bol dağıtmak var ağrılı geçen diş sancıları 13 buçuk aylık şuan 1 yaşından sonra bütün düzen bozuldu 🤐🥴
Ela85 Kucukkuba 9 gün oldu1 yaşına gireli geçen ay berbattı diş yüzünden üstten iki azısı çıkmış sonradan fark ettim. Bu aralar iyi şükür ama dağıtmayı çok seviyor engellemiyorum bir süre sonra sıkılıyor yeni heyecan arıyor. Leğene ip bağladım sabah akşam çekiyoruz bayılıyor tavsiye ederim😅
Gamzeliii03 Kucukkuba sürekli ağlamak yemek yememek durduk yere oyuncaklara sinirlenip yerlere atmak akşam 8.30 da uyuyup gece 12 de uyanıp 1 saat uyumamak🤦♀️🤣🤣 13,5 aydan selam💆♀️
Kucukkuba Kivancurazmomy12 Bizimde öyle hic yormayan her şekilde mutlu olan bir bebekti simdi ise karnı tok altı temiz ve asla evde durmak istemeyen bir bebek oluverdi 🙄😳😊
Kucukkuba Ela85 Allah bağışlasın evladınızı😊 yarın bende deniyim bi sepete ip bağlıyım bakalım nasıl bir tepki vericek🙈🙊
Kucukkuba Gamzeliii03 Oğluşumu okudum sanki evet oyuncakları fırlatıyor elimde oyuncak varken uzatıyorum atıveriyor aslında cok uysaldı 1 hafta önce hastalandı cocugumun huyu ondan sonra değişti ne verirsem yerdi simdi bakıyor beğenirse yiyor🤦♀️ düzenli bi yemek alışkanlıgımız vardı simdi kalmadı üzülüyorum yemediği icin neler yapıyorum oysaki😔
Kucukkuba lalbg Sanırım mükemmel giden herşey 1 yaşımıza kadarmış şuan resmen büyüdüğünü hiissediyorum yavaş yavaş kendi istekleri ve kararlarını bana yansıtabiliyor cok güzel bir o kadarda zor 😊
Gamzeliii03 Kucukkuba gerçekten benim kızım çok uysal aşırı sakin ve pozitif bir çocuktu yemek saati uyku saati bunlar hep düzenliydi bazen diyorum acaba nazara mı geldi🤦♀️ Çünkü herkes ay hiç ağlamıyor ay çok uysal daha bir sürü şey… şu son 2 haftadır beni mahvetti durduk yere oyuncaklarına sinirlenip ağlıyor😂 yumurta geometrik bultaklar var onu takamadığı zaman deliriyor resmen kendini yere atıyor 🤣🤣 taktığı zamanda çocuğa bir rahatlama geliyor gülüyor mutlu oluyor başardığı için😂
lalbg Kucukkuba dediğim gibi kızım hiç bi zaman çok huylu, uyuyan, mız mız olmayan bi bebek olmadı. 1 yaşından sonra da tam bağımsızlığını ilan etti😂 şu an 15 aylık Nil hanım ne derse istemesek de ona uyuyoruz bi yerden sonra:)
Kucukkuba lalbg Ah aynı biz karşısında resmen sözünü dinlemek icin saygı durusunda duruyoruz istediği olmadığı zaman ağlaması daha kahrediyor insanı bunu nasıl yenicez bilemiyorum
Baby01 Ben çözümü biyerlere gitmekte buldum evde durursam akıl sağlığım gidecek 😂 annemler kayıncalidemler park market neresi olursa dışarda daha mutlu farklılık arıyorlar bence sıkılıyorlar.Yaz gelsin daha çok çıkarırım yorulunca daha iyi uyuyor hem
Kucukkuba Baby01 Valla bende öyleyim annem uzagımda kayınvalidemlere eskiden cok gitmek istemezdim şimdi sıkıldıgı icin gidelim diyorum 🙈😂 Bugün 2 de cıktık dısarı market park dolaştık 🙃 Sanırım marketlerde olmasa ne yapıcaz bilmiyorum çarşıya cok gidemiyorum bebek olunca evin etrafında zaman geciriyoruz banada yürüyüş oluyor😊😊
Kucukkuba Koalina Orası bi kesin şuan konuşamadıgı icin derdini anlatamıyor aslınds konuştugu zaman sanırım daha iyi anlıcagız hem onun icin hemde bizim icin cok daha iyi olucak 🙃
lalbg Kucukkuba ben her zaman istediğini vermiyorum ağlamasına izin veriyorum ama babası öyle değil🤦🏻♀️
Koalina Kucukkuba Kızım 24 aylık hala konuşamıyor ama 2 yaş sendromu ayrı bir serüven anlatılmaz yaşanır :) 😹