Bi halı örtüsü alayım dedim halım beyaz bişey döküldüğünde sıkıntı oluyor diye şu herkesin övdüğü Meryem’ce sayfasından annemle birlikte 3 halı örtüsü sipariş verdik taşınmaları olduğu için 210 a düştüğünü kargoyu kendilerinin vereceğini söyledi bende kargoyu sordum PTT kargo dedi bende kargo ücretini vereyim Aras dan yollayın dedim oda olmaz anlaşmamız var en geç 7 gün içinde gelir dedi ama sipariş oluştururken kargo kısmında alıcı öder yazıp salak yerine koyar gibi o kapıda ödeme bedeli demesi hadi dedim neyse 650 TL tuttu hepsi az da sipariş vermedik bi hafta bekledim yok iki hafta bekledim yok kargo zaten Allah’ın cezası en kötü kargo PTT arıyorum açan yok müşteri hizmetlerine bağlanıyorum bugün çıkartacaklar bildirdik yarın arıyorum ertesi gün çıkacak sinirim kalktı kadına yazdım hanımefendi benim kargom ulaşmadı hala ama yardımcı olabilirmisiniz diye kaç gün oldu acele etmeyin gelir dedi dedim 2 hafta oldu çarşamba 3 hafta dolacak e napalım bizmi yönetiyoruz kargoyu dedi kibarca konuşuyorum kadın uyuz uyuz konuşmaya başladı derken dedim siz ısrar ettiniz anlamamız var diye siz geçin iletişime günüm var yarın bugün getirsinler dedim sabah 10 gibi konuşuyoruz bunları yani istese yapar çünkü daha önce böyle gecikmiş bi kargom vardı ertesi gün de eltimin kınası vardı aradım satıcıyı oda aramış şubeyi gelmişti geciktiği için neyse o kadar işimiz var ilgilenemeyiz felan dedi bende bugün geldi geldi gelmezse yarın da almam dedim gördü 2 saat sonradan da almazsanız yasal işlem başlatırız cart curt dedi ard arda yazıyor önceki mesajlarıma 3 saatte bir 2 saatte bir yazıyordu ama bende madur durumdayım almasam sıkıntı çıkarmı çünkü 3 haftadır bekliyorum şubeden alayım diye eşim gitti o dağıtımda dediler tamam dedik bi hafta da öyle geçti gelmedi nerde olduğu bile belli değil almak da istemiyorum zaten sinir etti yasal işlem başlatabilir mi buna rağmen