Sumoo Bebekler neden memeyi bir iki emip ağlayarak yada şiddetli bir şekilde çıkarıp iter sonra tekrar almak ister gazı cikarilmasina rağmen,ve neden uyumaz sabahtan akşama kadar neden ????????????😥
Nazlican Sumoo Aynı durumu yasadım ve sütümün az geldiğini yetmediği gerçeği ile tanıstım Bebeğim 2 aylık ve mama meme gidiyoruz
Citlenbigim22 Sumoo benim kızımda yapıyor aynı şeyi ama doktor kilo alımı gayet iyi mamaya gerek yok diyor. Emzirdikten sonra bile sağım yaptığımda 100 125 CC süt çıkıyor
Sumoo Emmek istyo ama bı iki dk sonra çıkarıp arkaya doğru itiyo kendini ,sonra almak istiyo tekrar aynı şekilde çıkarıp ağlıyor , gerçekten anlamıyorum sürekli böyle çok yiprandm
Sumoo Ve bugün sabah 8 civarı uyandı hala uyumadii 😥 kucağımda uyuyo yere bırakınca gözler fak taşı gibi açılıo😥
Buseennar Nazlican benimkide aynı bacaklarını yukarı çekiyor ilk başlarda gaz sancısı dedim ki pırt yapıyordu o hareketleri yaptıktan sonra. Daha sonra baktım ki emme işi baya uzun sürünce yapıyo yani süt azalıo sanırım ondan yapıyor die düşünüyorum. İnş red değildir çok üzülürüm
Nazlican Buseennar Yetmiyordur dediğim gibi Mama ver istiyorsan öyle rahatlarsa bil ki doymuyor zaten
Nazlican Sumoo İlk mama verdiğimde çok ağlamıştım ama sonra aç kalsa daha mı iyi diye düşündüm ve kabullendim
Buseennar Sumoo sütüm var ama çok değil yani emziriyorum biraz oynaşıyoruz emzirme bitince😂 sonra uyuyo doyuyo belli ki bi dahaki uyandğında mama veriyorum. Yani bi öğün mama bi öğün meme mamadan sonrada emmek istiyo bazen emziriyorum hoşuma gidio meme 🥰
Sumoo Nazlican ah ben ne ağlardım bı aydır kesmiştik aslnda tamamen memeye döndük , sütüm mü azaldı acaba nasıl anlicm
Sumoo gns_123 ahh demek benm durumumu yaşayan var , uyuması nasıl peki benmki hiç uyumuo neden hiç anlamıyorum
gns_123 Ama sütümü sağıyorum bayada çıkıyor. Gaz sancisi oldugunu anladik biz çünkü bu hareketleri yaparken ayaklarini ileri geri itiyor. Gazi ciksada icerde hep gaz kaliyor