a_burcu_bur SANANE_ONANE71 şu an ebebekte 245 TL olan yürüteç var elimde ve inanın hiç kullanılmadı. Turkuaz rengi. Şehir olarak nerdesiniz. Elden teslim daha iyi olabilir. Fiyatı da ne kadar düşündüğünüzü söylerseniz ☺️
Elif-ecre SANANE_ONANE71 50₺ ye veririz. Bal oğluna aldı ama çocuk direk yürüdü hiç kullanamadı. Mavi yürüteç
Minigimm16 SANANE_ONANE71 çevrenizde mağazalara falan baktınız mı bebek eşyaları satan yerlere vs ben kullanmayı tercih etmiyorum evimde dublexs çok müsait dgl ama kayinvalidem ler kendi evlerine aldı kızım için oraya gittikçe kullanırız diye 160 TL ye aldılar gayette kullanışlı sağlam bseye benziyor
SANANE_ONANE71 Minigimm16 bakmadim canim bebeğim 5 aylik daha bende ikinci el almayi düşündüm aslinda erken doğdu benimki doktorlar önermiyo ama bilmiyorum ben bindirmek istiyorum
Minigimm16 SANANE_ONANE71 150-200 den aşağı bulabileceğini sanmıyorum ki hurda ikinci el bulsan kargosuyla hemen hemen aynı fiyata gelir inşallah uyguna satan birileri vardır 🌼
a_burcu_bur SANANE_ONANE71 ne kadar ucuz 🤔 sıfır fiyatı 250. Ben bi fiyat biçmedim ama hiç kullanılmadığı için de çok düşüğe veremem 😕