simiyyy Deletedmom_5 hiç yapmadım baya oldu açalı yeni yeni aktif kullanıyorum. Ya alıcı satışı onaylamadığı zaman gardrops otomatik onaylamıyor olayı doğru mu
Deletedmom_5 simiyyy Doğru değil alıcı onaylamazsa 3 gün içinde gardrops kendi onaylıyor. Kimden duydun onu.
Tomunjerrysi Aysenrnht ee ne anladik biz bu işten 12 tl ne hizmetinin bedeli kargo ucreti iste basbaya😂
Aysenrnht simiyyy eğer gönderdiğin ürün gardrop uygulamasının belirlediği kargo desi’nin üzerinde olursa ekstra satıcıdan ücret kesiyor ve 200 TL üzeri de aynı şekilde komisyon alıyor
Aysenrnht simiyyy hemen hemen öyle gibi uygulamalar her şekilde kendine pay çıkarıyor satıcıdan daha çok kazanıyor
Tomunjerrysi simiyyy 200liralik degildi alcagkm sey hizmet bedeli yazmıyor direk kargo ucreti diyor anlamdim dolapta da 11 lira kargo ücreti bir farki yok o yüzden dolap daha cazip geliyor
baloglusss Tomunjerrysi evet bencede hiçbir şey bulamıyorum orda ölü mekan gibi ve hizmet bedeli diye bir şey kesiyor kargo ücretiyle aynı o yüzden dolap kalp ben
Nurerdgn simiyyy benimkini onaylamadi alıcıya da 6 gün sonunda ulaştım da onayladı Şikayetvar dan bakabilirsiniz şikayetlere
Sibell777 simiyyy gardrops komisyon kargo ücreti yok diyor ama ücret kesiyor hikaye aynısı dolapta da var aynı şey 12 lira ikisinde de kesiyor dolap büyük desilere fiyat artışı yapıyor e gardropsta yüksek desilere kesinti yapıyor aynı şey değişen bir şey yok
Serpil51 Sibell777 alıcı için bişey farketmiyor ama satıcı gdropta yazdığı fiyatı kazanıyor dolapta 50 yazıyorum 40 geliyo satıcı için gdrop avantaj
Annis-ogul Satıcı için cok daha iyi komisyon kesmiyor hem de alıcı da daha uyguna alıyor. Bn iki taraftan da satış yapiyorum
Mucizem11 Annis-ogul Merhabalar bende ürün sattım ödeme nasıl gerçekleşiyor ve eşimin iban numarasını yazıyorum hata berkyory ürünüde kergoliycam.bugun ödeme sorunu olmaz dimi yardımcı olursanız sevinirim