tekboynuzluat Karanfil06 salatanın üstüne nohutu baharatlayıp soteleyip koyucam onu yicem😂 eşimde kendine mantar sote yaptı ayrı takılıyoruz
Balkizlarim Mom54554 yaaaa 😂 ne güzel benimde eşim beceremez temizlemeyi yaparda 🙈 bende okurken ağzımın suyu akti o nolucak şimdi 🤦😂😂
Deletedmom8453 hayal_perest AHAHHAHAHAHAHA MENTAL SAĞLIĞIM 😁 BENDE BİR KERE UNUTMUŞTUM DİYORUM ULAN BUGÜN BİR ŞEY EKSİK AMA NE BAKTIM YEMEK YAPMAMISIM😂😂😂
Yusaydef Deletedmom8453 Neyle yapıyorsun canım borani nasıl oluyor Bizim memleketin gibi mi farklı bişe mi o yüzden soruyorum
Blackcloud Balkizlarim Her zaman yemek ne yapayım diye düşünmekten sıkılıyor insan, değişiklik olsun diye yapıyoruz arada öyle. Eşimde sağolsun sever yani.☺ Yoksa her gün yemek pişirmeye çalışıyorum hamile halimle.
Balkizlarim Blackcloud Senlik değil menü güzel benlik sıkıntı çay sevmem yaaa onun için dedim kahvaltı fasli hiç yapmadım akşam menüsü için 😂🌹💛
Deletedmom8453 Yusaydef Boluluyum ben 😂 patatesi haşlayıp tereyağında baharatlarla kavuruyorum sote gibi sonra yoğurtla yiyoz.