MutluMommy Kızlar takip eden vardır rasping dipotens falan diye paylaşımlar yapıyorlar çok güzel sonuçlar paylaşıyorlar gidip yaptıran memnun kalan varmı Doğum kiloları yapıştı kaldı hemde üstüne ekleyerek diyette yapamıyorum yazarsanız sevinirim
Kadifemsii MutluMommy hiç güvenemiyorum bi ara kavgalı olduğu kankaları birbirlerinin kirli çamaşırlarını döküyordu o fotoğrafların çoğu shopmuş.
Kusannesi MutluMommy onların hepsi şop canım şikayet vara gir bak heryerini morartmışlar insanların yağ yalacam diyr. Böyle yerlere güvenemiyorum kliniklere gidin hastanelere gidin
Annem_66 MutluMommy bnde takip ediyorum bakiyorum,paylasim yapiyo,kadinin 70 kusur guzellik salonu acti sanirim ,iyi olmasa o kadar insan gitmez heralde acilislara veyada cok sikayet olsa o kadae sube acarmiydiki
MutluMommy Kadifemsii evet gördüm bende o kavgalarını ama sanki birbirlerine💩atmak için gibi gelmişti çok kararsızım
Kadifemsii MutluMommy bilemiyorum yalan haber bile olsa beni uzak tutmaya yetiyor en güzeli egzersiz diyetisyen
MutluMommy Annem_66 ya evet benim yaşadığım şehre açılalı 1 ay oldu bende gitmek istiyorum ama param ziyan olsunda istemiyorum
Kelebeklerdeniz23 MutluMommy takip ediyor musun bilmem şubelik verdiği fenomenler hep kilolu ve yüzlerinin filtresiz hali sivilceli.😂 O kadar mucizevi bir şeyse kendilerinde uygulayıp manken gibi olsunlar. Bir de o makinalara girsen de yine diyet yürüş egzersiz bol su içmek gerekiyormuş. Bunları düzenli yapsan zaten zayıflarsın o zımbırtı cihazlara para vermeden. Bilemedim o yüzden iyi araştırın, insta fenomeni olan herkes güzellik merkezi açıyor şu sıra.
Kadifemsii Prensescik para isim .zaten Şubeleri hep franchising .. şikayet var da bi dünya şikayet var zaten .
Irmakefe MutluMommy canım bölgesel zayıflamada mi bahsediyosun Dilan polati bilmemde ben gorumcemin yeri var bölgesel zayıflama yapiyo ama diyo diyetsiz ve sporsuz hiç bı sonuç vermiyo
Linamommmm Ay bende geçenlerde açmıştım bu postu kimse olumlu konuşmadı ama ben gidip kendim görüştüm hatta bir danışanlarıyla konuştum bana çok olumlu şeyler söyledi öncesi sonra fotoğraflarını galan gösterdi. Kadın full combo paket almış baya zayıflamış 2 ayda. Yemesine dikkat etmiş su tüketmiş. Bunları yapsan normalde de zaten zayıflarsın diyenler olacak ki doğru ama ben iradesizim normalde para verince motive oluyorum 😄😄 mart gibi başlamayı düşünüyorum
MutluMommy Linamommmm yaaaa iyi ki yazdınız çok teşekkür ederim kampanya yapmışlardı 8 seans satın aldım bende bakalım hayırlısı olsun umarım hayal kırıklığı olmaz 🙄