Gryffindor Kelebeklerdeniz23 Yok ilk onunla başlamayacağız 4. Hafta dedi. Ama zaten bebeğimin kilosu önde besleyici de değil. Doktorun tavsiye etmesine şaşırdım açıkçası
Kelebeklerdeniz23 Gryffindor evet ben de şaşırdım genelde doktorlar böyle şeyleri pek önermezler 🙈 Sen annelik içgüdüleriyle hareket et bence, bebeğinin kilosu iyiyse ekstra kilo yüklemeye hiç gerek yok bencede. 🤗
Kelebeklerdeniz23 Gryffindor Yani kısaca doktor bana ilk etapta yoğurt ve sebzelerden ve meyvelerden tattır demişti. Pirinç unu hiç demedi ben de sormadım açıkçası. Tahıllardan irmiği söylemişti diye hatırlıyorum cnm.
Gryffindor Kelebeklerdeniz23 Hem formül mama hep pirinç unu ne bileyim ağır geldi. Zayıf bir bebek olsa anlayacağım
Milena11 Gryffindor bizde sebze yopurtla başladık pirinç unu vermeyi kesinlikle önermiyorum dedi başta yulaf unu sonra bebek irmiğiyle yapabilirsin dedi ama pirinç unun faydası yok dedi
Gryffindor Milena11 Sebze yoğurtla başla dedi bana da. Ama dördüncü hafta bu mamadan hazırla dedi. Bir su bardağına üç yemek kaşığı pirinç unu ve 5 ölçek formül mama 🤷🏻 ben de hep diyordum yulaftan falan mama hazırlarım diye düşünüyordum
Purple13 Gryffindor bizim doktorunuz hiç verdirmedi ama her bebek doktor kendi içinde iletişim kurar bebeğinizin neye ihtiyaç duyduğunu bilir. Muayene eden o sonuçta sinmediyse içimize bir uzman görüşü daha alın derim. 26 aylığız şu an hiç kullanmadık.
Gryffindor Purple13 Evet doktor söylediği için bir bildiği vardır diye düşündüm. Ama bebeğim zaten 9 kiloya yakın bir bebek. Bir de böyle mama hazırlarsam daha çok alır gibi geliyor. Bir uzman görüşü daha alayım en iyisi
Milena11 Gryffindor kilosu gayet iyi bence boşverin hiç yapmayın. Belki formül mamayla yoğurt mayalayın en azından faydası olur
Gryffindor Milena11 Aynen yapmıcam sanırım. Yaparsam da daha besleyici muhallebi yaparım diye düşünüyorum