Sonsuzmutluluk Anneyimm2 incecik doğrayıp az soğan 1 tatlı kaşığı krık pirinç 1 tatlı kaşığı zeytinyağı suda haşlayıp ezip yada blenderden geçirip verebilirsiniz
Aycaasaf Anneyimm2 ben verdim canım havuçla bulguru kaynat ıspanak at 5- dakika sonra al ocaktan blendırdan geçir
BirAlparslanAnnesi Anneyimm2 ıspanak alerjik bir besin içinde nitrat barındırdığı için henüz 6 ay erken
laliko35 Anneyimm2 rica ederim ben pırasa ıspanak dışında hiç bir şeyi blendirdan geçirmedim çatalla ezdim sonrasında alışması zor olur diye bilginiz olsun 😍
Esra-ozsusam4 Anneyimm2 ıspanak için erken canım. Ayrıca sana tavsiyem her seyi blendırdan geçirme. İleride pütürlü yemez ve seni zorlar. ztn haslanarak yumusuyor sebzeler oda damaklarıyla ezer ztn
Anneyimm2 Esra-ozsusam4 patatesı havuc zaten biraz pütürlü vermıstım ağzında baya gezdirdi ama yutmıstu
basakhanim34 Ispanak blenderdan geçirilmeli çünkü Boğaz’ına yapışabilir. Havuç patates muz çatalla ezilip verilir ama ıspanağı yutması çok zor.
Esra-ozsusam4 Anneyimm2 evet zamanla alışıyorlar. Sibel güngör var instada takip edin güzel şeyleri var
Mutlulugunadi_bahar Anneyimm2 2 hafta kadar sebze verdim. Şimdi meyvelere geçtik. Sırasıyla; kabak, patates, havuç, balkabagi brokoli ve yoğurt. Şimdide muz,elma verdim armut yedik bugünde. Armut sonrası avokadoyla bitirip kahvaltıya geçeriz