MANNESI asocialmom çok ilginç.. Ben 2.5 aydır kullanıyorum çok mutluyuz. Peki hangi siteden aldınız ve tarihe baktınız mı çok ilginç Kaşık Kaşık bakarım hiç bir şey çıkmadı ama
asocialmom MANNESI canım şikayet var sitesine baktım aynı sorundan çok kişi yazmış haberin olsun daha dikkatli ol bebeğine içirmeden kontrol et mutlaka
Melikeakiner Şansızlığınız olmuş, sizi çok iyi anlıyorum. Ablamda Humanadan memnun kalmadı. Bebelac golda geçti. Çok memnun, fermentasyon usululü üretiliyor.(yoğurt, kefir mayalar gibi). Gaz ve kabızlık önlüyor.
Asafeymeninannesi asocialmom aptamil kullanıyoruz biz. Son çıkan serisi pek iyi çözünmüo gibi lakin iyi çalkalama sonucu istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.. Aptamil pronutra daha iyi ama ☺️ Yalnız her bebekte aynı etkiyi yaratmıo biliosunuzdur
babyfaceee Asafeymeninannesi aaa aptamilin yeni ürünü çalkalamadan eriyo bizde çok begendim çok akışkan
Candy_liz asocialmom hipp combiotic tavsiye ederim kakasını 3-4 güne bir yapıyordu ama gaz şikayetimiz olmadı tadını da seviyordu kızım.. kilo alamayan kızıma 17 günde 800 gr aldırmıştı.. anne sütündeki gibi prebiyotik ve probiyotik içeren tek formül mama..
OlgaArslan asocialmom bana göre içeriği çok iyi değil çünkü içinde sofra şekeri var tercih etmeme sebebim bu. Kilo aldırma sebebi de o sanırsam bana göre ☺️
Sibellaa asocialmom sevdi baya 30 cc bile içmezken bugum 120 cc mama içti öncesinde similac ve hipp kullandım
Deletedmom0900 asocialmom Bebelac Gold kullandım ilk zamanlar. 5. Aydan sonra hero baby devam sütüne geçtim ve çok memnun kaldim. Kokusunda diğer mamalar gibi yapaylık kokmuyor bile. Tadı ve kokusu güzel kilo alımı da gayet iyi.
OlgaArslan asocialmom çok aşırı kilo aldırıyosa ya şeker vardır ya da bünyeden dolayı kilo alıyodur ama genellikle aptamil kullanan bebekler aşırı kilolu çevremdekileri kasdediyorum yanlış anlaşılmasın
Smrenes Şikayet vara mutlaka yazın geri dönerler.. Hipp combiotic kullanmıştık çok memnundum ama malum pahalıydı şimdi bebelac golda geçtik ondan çok memnunum oğluma güzel kilo aldırdı ama size yaramadıysa hipp kullanabilirsiniz..
Kayracim asocialmom ayy fare boku olmasın 🤦🏻♀️ Şikayetvar sitesinden mutlaka şikayet edin bizzar aramışsınız ama ilgilenen olmamış bunu da yazın bakın nası dönüyorlar