asocialmom Itsybitsyspider Kahve rengi bi şey ne olduğu belli değil . Şu pislik dışında çok memnunduk içeriği de iyi bi mama Alman markası ama artık tiksindim çocuğuma ne verdiğim belli değil . Ben ebebekten aldım mağazadan internetten de almadık ki
ozgesel1seyler asocialmom var ben hastane cantama koymustum sutum gelmezse sarilik olmasin yavrum diye. Bir kac gun sutum gelene kadar kullandik bizde kabizlik sikinti vs yapmadi ama elbetteki her bebek farklidir.
ALPASLANINannesi Hipp kullaniyorum kabiz yapmiyor ama kilo alip almadigini ayimizda kontrolde gorecegim bana aliyor gibi geliyor ama
AnneAslan asocialmom similac kullanıyorum bebeğimin kilo alımı gayet güzel. Humana bizde kabızlık yapmıştı.
Rabisss asocialmom humana antikolik kullandım 4 ay hiçbir sorun yaşamadım. Kızım kabız olduğunda bebelac gold önerdi doktorumuz sonrasında bi daha sorun yaşamadım.
Sibellaa asocialmom açıkçası dün başladık ondan önce 3-4 gün hiç bir şey yemedi içmedi diyebilirim dünden beri bence biraz daha düzeldi gibi çok zayıflamıştı çünkü
asocialmom Sibellaa sevdi yani tadını benimki de iştahsız bu aralar tadını sevmesi de önemli severse iyi içer inşallah