Mhtpsrkn asocialmom cnm merhaba daha önce humana hakkında konuşmuştuk senle ve malesef o pislikleri bende gördüm mamayı yarıladım öyle farkettim çok sinirliyim şu an.Hemen değiştircem sen ne kullanıyosun şimdi bi de şikayet ettin mi geri dönüş oldu mu
Mhtpsrkn asocialmom cnm merhaba daha önce humana hakkında konuşmuştuk senle ve malesef o pislikleri bende gördüm mamayı yarıladım öyle farkettim çok sinirliyim şu an.Hemen değiştircem sen ne kullanıyosun şimdi bi de şikayet ettin mi geri dönüş oldu mu
Mhtpsrkn asocialmom cnm merhaba daha önce humana hakkında konuşmuştuk senle ve malesef o pislikleri bende gördüm mamayı yarıladım öyle farkettim çok sinirliyim şu an.Hemen değiştircem sen ne kullanıyosun şimdi bi de şikayet ettin mi geri dönüş oldu mu ***
asocialmom Mhtpsrkn şikayet ettim canım elimdeki mamayı istediler 3 kutu yolladım sonra onlar bana 1 kutu yolladı onun içinden de çıktı yurtdışına gidiyormuş incelemeye filan gecikirmiş. Ben şu an similac kullanıyorum canım yeşil kaka sorunumuz var düzelir inşallah başka mama denemek istemiyorum
Mhtpsrkn asocialmom bende ya similac ya da sma düşünüyorum ikisinden birini alacam similac nasıl memnunmusun
Mhtpsrkn asocialmom cnm tekrar Merhaba yeşil kaka sorunumuz var demiştin şu an benim bebeğimde öyle 2 gündür.mamayı değiştim ondan mı bilmiyorum tahlil falan yaptırdın mı sen
asocialmom Mhtpsrkn mama değişiminden olabilir diyorlar canım o yüzden bekliyorum ben sma içinde kabız yapar diyorlar bilmiyorum 🤷♀️
asocialmom Mhtpsrkn 4 ay 8 günlük 1 haftadır öyle canım 3,4 kez yaptı yani bakalım az daha beklicem bu arada sütümü de içmemeye başladı kafam çok karışık bi süre süt vermeyeceğim belki onunla ilgilidir değilse tekrar mama değişcek maalesef
Mhtpsrkn asocialmom yok canm bu mamayı ben yeni doğduğunda da kullanmıştım bi ara hiç kabız yapmadı şimdide yapmadı inşallah olmaz
Mhtpsrkn asocialmom anladım cnm benimki de emmiyo doğduğundan beri öyle memeyi seven bi bebek olmadı zorla veriyorum.Sadece gece 4 5 gibi uyku halinde emziriyorum tam anlamıyla gündüz 2 3 dk ara ara veriyorum o da emerse tabi😔Bi de şey soracam sana ben adet oldum dünden beri ondan da olur mu ki sütten geçip
asocialmom Mhtpsrkn benimki de emmedi doğurduğundan beri sağıyorum canım . Adet olmadım henüz bilmiyorum ki seninki kaç aylık