Deletedmom0099 merhaba , inşaallah yavrunuzla daha nice güzel paylaşımlarda bulunursunuz siz ve sizinle aynı sıkıntıları yasayanlar adına …
Ben biraz size bikac bişey sorsam .Konu benimle alakalı değil ama gorumcemin 26 aylık oğlu var benim oğlumla yaşıt .Asla karşılaştırma yapmıyorum ama benim içten içe farkettim bi durum var bunu dolaylı olarak konusu açıldığında eşime yada diğer kardeşlerine citlatiyorum ki onlarda doğrudan gorumceme söylesinler çünkü ben söylersem yanlış anlasilacagim. neyse bu oğlumuzun tek bir kelimesi yok mirildanmiyor bile tek söylendiği şey tiiiisss tisss tisss evet sadece tisss diyor birşey alınca tisss verince tisss kalabalık ordltamda güleç çekinmiyor aslında kendini hareketleriyle ifade ediyor almak istediği gidip alır kimin elinde olursa olsun tekken sakin toplumda hırçın (tuttuğunu koparan diyelim ) oğlumla bir araya gelince elinden ekmeğini yemeğini alıp kendini doyurur cinsten bir araya geldigimizde dikkat ediyorum sesleniyorum mesela bana bakmıyor ya da bana denk geliyor taklit yok sorgulama yok .Bazen oğlumu oynatirken o varsa onada gösteriyorum bu neymiş AA bunun sesi buymuş hadi sende yap diyorum yok … Sizce ben ne yapmalıyım ?Konuşmaması normal mi