Arafinannesi merhaba öncelikle.
belirtilerinizi okudum. benim kızım 19 aylık ve silik otizm teşhisi var, atipik bir ileri seviyesi oluyor.
belirtileriniz malesef atipik otizmle oldukça uyuşuyor. sakın etrafınızdaki ve buradaki insanların henüz küçük düzelir demesine aldanmayın. bu işin düzelmesini yalnızca doğru eğitim sağlayacak.
biz şuan rapor aşamasındayız ve rapor cıkmadan eğitime başladık çünkü kaybedecek bir günümüz bile yok.
bu tip az belirtilerde eğitimle herşey düzelip tamamen normal hayata dönüş yapabiliyor. tek gerçek erken ve doğru eğitim!
şuan ne kadar bilinmezde olduğunuzu, kendinizi güçsüz hissettiğinizi, neden benim çocuğum dediğinizi, yalnız kaldığınız ilk anda hıçkıra hıçkıra ağlayacağınızı biliyorum. ya çocuğum okula gidemezse, ya dışlanırsa, ya evlenemezse, ya memur olamazsa diye düşüneceğinizi de biliyorum. bende hepsini yaşadım, gözlerim şişene kadar ağladım sabaha kadar. ama şunu gördüm ki, 1 saniye bile televizyon izletmediğimde, hergün dışarı çıkardığımda, eğitime götürdüğümde kızım bambaşka biri! 3 saniyeden fazla gözüme bakmayan kızım, görüntülü konuşmada kimsenin yüzüne bakmayan kızım şuan bize serenat yapıyor 😊
siz ve oğlunuz çok güçlüsünüz, hemen rapor işini halledip eğitime başlarsanız mucizevi değişime inanamayacaksınız ♥️