Eylul44 Selamlar 5 aylık kız bebişimin alnında ve dudak üstünde kıllar var dökülür mü acaba yoksa böyle kalır mı dökülmesi için yapmam gereken bir şey varmı
Banaannede Eylul44 ayy ablamın komşusunun kızı vardı 2 3 yaşına kadar kaşlar bitişik, yüzündeki kıllar briaz belirgin böyle favorileri bıyıkları filan. Ama nasıl güzel bakardı. Sonra kendiliğinden döküldü inanmazsınız kızın ten rengi bile açıldı. 😊
123_azra Canım onlar kendiliğinden zamanla dokuluyor bazıları karınca yagı kullanıyor ama onunda alerjı yapma rıskı var
Busbusss 123_azra merhaba nasıl kullanılıyor yıkanması gerekiyor mu? Yağ daha çok kıllanma yapmaz mı?
EllaNaz_2021 Eylul44 benım kızın dogdugunda tuy yumagıydı her yerınde tuy vardı sacları kaşları ıle bıtısıktı oderece dokulme oldu ama halen daha var ınsallah onlarda dokulur🙏🙏🙏🙏
EllaNaz_2021 Bızde aynı durum var hatta benım kızım 6aylk olacak kulaklarında bıle hala var dokuldu bıraz ama dahada var alnı kulakları bıyıkları halen tuy var yanı dokulecek dıyorlar bılmıyorum ınsallah dokulur 🙏kulakllarındakı tuylerı cok kafama takılıyor🤷♀️
Hellolo EllaNaz_2021 benim kızımda da vardı kulaklarda kurt adam gibiydi çok gülüyorduk 😂 döküldüler ama 8 aylığız şuan 😂😂
EllaNaz_2021 Hellolo bız 6 aylık olacagız kulaklarımız halen dokulmedı hepsı kac aylıken tamamen kulak tuylerınıze dokuldu canım?
Mlkko Eylul44 artık dökülmez. Dökülenler lanugo tüyleri o da 4. Aya kadar dökülüp bitiyormuş. Esmer bebeğiniz sanırım o yüzden o kadar belli oluyordur 🤷🏻♀️
EllaNaz_2021 Mlkko neden oyle dıyorsunuzkı bazı bebeklerin geç dökülüyormus her bebek aynı degıldır demı ama?
Hellolo EllaNaz_2021 7 aylık gibi döküldüler sizinde dökülür yaşına kadar bence benim bebeğimin ellerinin üstünde bil tüyler var bana öekmiş ben aşırı tüylüyğmdür