Filtrekahvelianne2 TosbikAnnesiiiii oatates yatağında kasarlı tavuk sote Tel şehriyeli pilav Mevsim salatası
BalkizimBaloglum2 Mantar çorbası (normalde hic sevmem hamileyim aş erdim şaka gibi 😬,köfte, bulgur pilavı,salata,ayran,yapabilirsem tiramisu yapicam 🤩
patiseverr_ TosbikAnnesiiiii körili kanat. Cola yogurt . Yanınada belkı pırasa yaparım suan kararsızım pırasaya
BurcuKucuk TosbikAnnesiiiii dünden mercimek çorbam var bugün de maalesef çok hastayım test verdim hiç halim yok o yüzden hemen bir makarna koydum bir de et o kadar bugünlük
biruykusuzanne 2prenss_annesieliff_ eşin bunla doyuyor mu benimki çorba ana yemek salata pilav mutlaka olucak . Keşke bende bir börekle günü kaparabilsem ya
2prenss_annesieliff_ biruykusuzanne evet cnm çorba yapacaktım çay istedi peynir zeytin filanda çıkartırım iyi olur 😊
Deletedmom_26 TosbikAnnesiiiii Arpa şehriyeli yoğurt çorbası Kereviz yemeği Pilav Salata Bisküvi pastası 😉
Derya933 TosbikAnnesiiiii tavuk fajita, humus, yoğurtlu makarna salatası, gavurdağı salatası, kaşık tatlısı