TosbikAnnesiiiii Kızlar düşün düşün bulamadım akşama ne yemek yapacaksınız bizede fikir olsun ☺️☺️ malum ev kalabalık yemek şart 🤔🤷♀️
AytenMina TosbikAnnesiiiii bugün hiç yemek yapmadım dünden yemeklerim var. Mercimek corbası ve sarma. Yanına ne yapsam bilemedim.eşim gec gelecek yemeyecekse eger bunlarla ben idare ederim. Kızıma yayla corbası ve ıspanak yaptım
TosbikAnnesiiiii Deletedmom0099 ahh keşke yeseler bir yer biri yemez biri beğenmez size afiyet olsun canm 😊
SeverusSnape TosbikAnnesiiiii etli patates yemeği, bulgur pilavı. İkisi yeterli, hatta iki gün yeter. Bi gün yanına yoğurt çıkartırım, bi gün salata yaparım.👌
Biricik_11 SeverusSnape Bugün ki menüm😃konuyla alakası yok ama merak ettim cnm yardım parasını alabildin mi
Defne0111 TosbikAnnesiiiii Adana sıkma yapıcam çökelekli çay demlerim şimdi karar verdim evde bişey kalmadı
Saitkereminannesi TosbikAnnesiiiii Mercimek köftesi salata turşu oğlum hasta kemik haşladım çorba yapacam
SeverusSnape Biricik_11 merhaba, Hayır alamadım. Aslında onaylandı mı ondan bile emin değilim. 1 aydır süreç devam ediyor, reddedilecek muhtemelen.🥲