1ana1bebe tecrubesizkoala tuvalet iletişimi diye bir kitap var tavsiye ederim, benim oglumda cok seviyordu o zamanlar huysuzlaninca aciyordum yapıyordu rahatliyordu
Derya-Anne tecrubesizkoala çözersin canım merak etme sonuçta anne olmayı anne karnında öğrenmiyoruz evlatlarımız öğretiyolar bize anne olmayı
tecrubesizkoala Rizeli53 kucağımda da tutuyorum konuşuyorum oynuyorum filan ama tüm gün kucağımda tutamıyorum ki 🤷🏼♀️
Rizeli53 tecrubesizkoala acaba üstü çok kalın yada çok mu ince üşüyorsa da sıcaklamışsa da sıkıntıya girer huzursuz olur 🤷♀️
tecrubesizkoala Alyaa_43 zaten sanırım artık kucağa alışır kısmı için çok geç gerçi hiç sakınmadım yani bu günleri bir daha yaşayamıcam benim kucağıma ihtiyacı var diye
Derya-Anne tecrubesizkoala o bende de oluyo 2 çocuk annesiyim 3 yaşında kızım 6 buçuk aylık oğlum var bazen hala ikisininde derdini anlamadığım zamanlar oluyo
tecrubesizkoala Rizeli53 aslında normal seviyede giydirmeye çalışıyorum ama bilmiyorum belki de rahatsız oluyor
-erCansu- tecrubesizkoala yavrum ben 3 yaşında bile bazen anlamıyorum ki ne istiyor 😅 hele 5 ayına kadar giç bişeyinden anlamadm
Goktugunannesi1234 tecrubesizkoala ya o kadar yoğun ki hayatım çocuğun bir fotoğrafi bile yok telefonda 😅 oysa ne kombinler yapacaktik
tecrubesizkoala Goktugunannesi1234 bende öyle güzel kıyafetler almıştım ki şimdi fotoğraf çekemeden kusuyor zaten telaşlardan unutuyorum hep 😂