HappyKids Varlığıyla yaşamı aydınlatan, kalbi sevgiyle dolu Canımız Annelerimize mutlu sevgililer günü dileriz.
Bal-Kaymak Citlenbigim22 👍😁+1 Ve ben günler öncesi hediyesini alıp verdim ama biz şuan kavgalıyız 😂😂 tek kutlayanım happy kids oldu😁
Irmakprensesinannesi Citlenbigim22 ewet aynen benim kocam işten geldi hiç bisi yok valla anca kızını öptü sevdi okdr bize gelince bisi yok vala😃
Citlenbigim22 iki_prenses_annesi öncelikle Allah hepimizin iyiliğini versin 🤗ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Citlenbigim22 Bal-Kaymak ben hediye falan almadım hersene alan ben bu sene almayacağını bildiğim için almadım 🤣🤣evet ya bizde kavgaliyiz birazcıcık
Ummuscetinkaya Bal-Kaymak Ay ben aldım ama yok anam hak etmiyor valla bak. Keşke fişini de alsaydım geri iade eder kendime alırdım 😂
Bal-Kaymak Citlenbigim22 benimki de almaz . Bir pasta alır gelirdi de bu sefer onu da almaz. Hediyesinü verdiğimde ben sana ne alayım diye soruyordu sen düşün romantizm seviyesini😂 en sevmediğim şey bana şunu al deyip hediye seçmek. Aman ne yaparsa yapsın yaa . Benim sevgilim yanımda şuan öperek uyandırır güzel oğluşum 🥰 gün içinde gelip gelip öper yetiyor bana 🥰
Citlenbigim22 Bal-Kaymak yok kız benimki pasta da almaz 🤣 5.ci sevgililer günümüz bir kere kutladık evde masa hazırlamış ben işteyken 2 sene evvel onda da içecek diye bahane olmuştu 🤣🤣 benim kızım daha 3 aylık öpme gibi bişeysi yok henüz