Gulenay1234 Kızım on aylık 38 derece ateşi var calpol verdim üzerini soyup inmiyor kaç saatte bir calpol verilir bu aydaki bebepe sabah erkenden doktora götürcem erkenden düşmezse
Senahatice123 Gulenay1234 4 saatte 1 bir tatlı kasıgı verdik. Çay kasıgı verdim ve ateşi düşmemiş dr artık 1 cay kasıgı yetmez dedi. Öylece 4 saatte 1 1 tatlı kasıgı verdim
2pati_1baby Gulenay1234 çok geçmiş olsun ılık suda yıkayın güzelce kurutun vücudunu güzelce sabunlayın etkisi olur
minabebek Gulenay1234 ılıktan yavaş yavaş soğuğa doğru yıkayıp bir tatlı kaşığı calpol 4 saatte bir verebilirsiniz evde varsa 4 saatte bir bir calpol sonra diğer 4 saatin sonunda pedifen dönüşümlü daha etkili olucaktır bol bol su içirin bol bol işesin vücûd ateşten susuz ve dirençsiz kalır su içmiyorsa ayran sıvıya dair herşey olabilir zora kalırsınız bir fitil atabilirsiniz
Gulenay1234 2pati_1baby teşekkür ederim ılık banyo da yaptırdım sürekli sabit ateşi birden bire ne oldu anlamadım gitti
Elanur Önce ılık duş aldırın odanın ısısını da düşürün. Tek kat giydirin. 4 saate bir ağrı kesici verebilirsiniz.
Ilk_mucizem60 Gulenay1234 bu ara kimi duysam bu şekilde bizde geçen hafta cumartesi birden ateşlendik 2gün sürdü calpol verdim yüzüne koltuk altina ve diz kapagının arkasına su sürdürdü hemsire
yusufmertmom Gulenay1234 4 saatte bir ver canım dolven varsa dönüşümlü ver hatta. Göğüs hariç ılık suyla ıslat bez koy. Domuz gribi salgını varmış bu sıra ondan da olurmuş 2 gün önce bizde böyleydik. 38 den düşmezse bi acile götür serum takıyorlar
fatma_erva Gulenay1234 Benim bebeğim de 2 gündür ateşli idi dün dr gittik enfeksiyon var miş antibiyotik verdi bide calpol 5 6 saatte bi içerebilirsin dedi ve öyle yaptım sizse sadece uzun kol zıbın ile yatırın oda sıcaklığını düşürün inş bi an önce iylesir Bebeğiniz geçmiş olsun
Oral 7 aylık bebeğim geçen hafta öyle oldu hemen paranoxs fitil verdim 15 dk da etkisini gösteriyor, hafif burun alıntısı da vardı…covit testi önerdi doktor malesef pozitif 😔
kuzey-21 Gulenay1234 kimi doktor 4 kimi doktor 6 diyor ben 4 saatte bir veriyordum. Bence bi ılık duş aldırın çok güzel ateşini düşürüyor. Calpolu da 3 ay kullanabilirsiniz sonra etkisini atıyormuş bilginiz olsun ben bilmiyordum burada öğrenmiştim zira fayda etmiyordu. Çok geçmiş olsun. Ben banyoyla düşürdüm ateşi acil bişey yapmadı iğne şurup verdi işe yaramadı :( siz yinede götürün ne olur ne olmaz ama mutlaka banyoda ettirin
Deletedmom_105 Gulenay1234 kızım 9 aylık ve diş çıkarmaya başladığı için, ateşi çıktı, yatak odamız soğuk olur vr yükselmeden düştü.. Kızıma alıştırdım doğumdan beri serin yere… Sıcak sevmez, ateşide çıkmaz.. Üstünde sadece ince kollu Zıbın olsun ❤️