Prensesimm3 canim benim cook cok gecmis olsun Rabbim bir daha göstermesin hep saglikli olsun inşallah. Benim oğlumda mekonyumlu dogdu ki dediğin gibi kolay olmayan da hamilelik geçirdim. Önce solunum sıkıntısıyla yoğun bakıma alındı. Hic görmemiştim genel anestezi olmuştum çünkü. Iyi olursa getiricez dediler ama maalesef iyi olmadı solunumu.Sonra crp değeri de yükselmeye başladı üstüne. İlk kez 2. Gün görüntülü arama ile gösterdi hemşireler. 3. Gün anne bebek uyumu için getirdiler odama cihazlarla dediğin gibi elleri ayakları her yeri delik deşikti. Ayağına cihaz takılı ekranla getirdiler düşün. Antibiyotik bile makine ile veriliyordu. Yani seni o kadar iyi anlıyorum ki. 8 Gün sonra taburcu oldu. O süreçte sadece 1 kez ağladım 1 kez o da bana seni evine gondericez o kalacak dediklerinde 4. Gün yani. Ne doğduğunda göremedim diye ağladım ne de başka bir şey. Çünkü biliyordum ki bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var, benim gücüme ihtiyacı var. O yüzden şimdi sen de güçlü ol olur mu sütun kesilmesin. Geçecek inanıyorum.Bunları anlattım bil ki yalnız değilsin. Cok daha kötü durumda olan bebekler var cok şükür halimize. Her arayandan dua iste. Annesi sen de bol bol Ya Şafi çek. Reflu ye gelince canım hemşireler bana beslenmesinden once alt değişimini tavsiye etmişti. Olur ki beslediysem en az 30dk sonra değiştir. Reflu olur yoksa yemek boruları kısa demislerdi. Belki işine yarar🌸