Momkids aslansmomm bence annenizi de riske atmayın eşiniz yardımcı olsun bir haftaya geçer inşallah çok geçmiş olsun
Nilunas Ya çok geçmiş olsun dün gece de bende belirtiler vardı bugün iyiyim üşütmüşüm ben inşallah sizinde öyle olmuştur
Dilaylaa Annenizi riske atmayın şimdiye kadar bebeğe bulaşmıştır zaten emzirmeye devam edeceksiniz bol bol emzrieceksiniz hatta , c vitamini tüketin bol bol , biz iki kez geçirdik atlatırsınız , kızımda ciddi bir şey olmadı ikisindede , çok geçmiş olsun
gamzersln Geçmiş olsun canım. Bizde atlattık ne kadar korunduysam da bebeğime de bulaştı. Gece ateşlendi 40.5 oldu ateşi. acile götürdük ilaç verip gönderdiler ertesi gün daha kötü oldu İshal kusma ateş. Serum taktılar gözlem altında tuttular 3 gün ateşi düşmedi şükür şimdi iyi
eylulodabas aslansmomm ben de kızım dört aylıkken atlattım. Çift kat maske, el hijyeni, eğer emzirmek için bebeği kendi kaldığınız odaya alacaksanız odayı bol bol havalandırın. Şu sıra vakaların yarısından fazlası omicron varyantı. Bulaşıcılık beşinci günde son buluyor, benim covid üzerine çalışan doktor arkadaşım altıncı gün maskeyi çıkarıp normale dönebileceğimi söylemişti, öyle yaptım ve hiçbir sorun olmadan atlattık covidi çok şükür. Geçmiş olsun.
Suu123 aslansmomm ben iki defa oldum. ilkinde 38 günlüktü. İkincisinde 7 aylık. Çok şükür geçti gitti. Ben çift maske ile yanına girip emzirdim. Onun olduğu alanı steril tuttum yani maskesiz girmedim. Bu şekilde yaptık.
Hsrtgndz aslansmomm dikkat edersen bulaşmaz korkma kuzum benimki babası da covid Ken babasiyla kahvaltı yapmak için ağlayıp yanına oturup kahvaltı yapiyrdunolmadi çok sukur
gzem_ctyk aslansmomm 2.5 aylık oğlumla karantinanın son gününden selamlar 🖖 biz ailelerden uzakta olduğumuz için her şeyiyle kendim ilgilenmek zorunda kaldım. Çift maske takarak emzirdim her dokunmadan önce ellerimi yıkadım. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Emzirmeye devam et hep biberonla verirsen meme reddi yapabilir. Geçmiş olsun
Glbahar aslansmomm çok geçmiş olsun bizim de Perşembe günü bitti karantinamız ama oğlum ateşlendi 37.5 ateş oldu cuma sabahına kadar öksürük kusma başladı sabah hemen acile çocuk doktoruna gittik covid büyük ihtimalle dedi çok şükür atlattık iyiyiz şuan, bol bol emzirin maskenizi takın biz çok dikkat etmememize rağmen yinede geçti oğluma şükür iyi şuan geçmiş olsun
aslansmomm Glbahar yaa sizede çok geçmiş olsun 😔 çift maskeyle emziriyorum bende ellerimi bol bol yıkıyorum emzirmeden önce insallah koruyabilirim
aslansmomm Glbahar canım merhaba, benim 5. Günüm ama oğluma bulaştı dünden önceki gece 38 e çıktı ateşi. Doktoru calpolle devam hastanede yapılcak bir şey yok dedi. Dün geceden beri şükür ateşi çıkmadı ama öksürük var ve kusma başladı ne emdiyse kusuyor sizde de öyle miydi? Acile gittiğinde doktor ne yaptı götürsem mi götürmesem mi kararsız kaldım
Glbahar aslansmomm geçmiş olsun canım çok emdikten sonra bizim de fışkırtarak kusuyordu, öksürükte vardı çocuk doktoru hemen ciger filmi istedi bebeklerde ciğerlere çok çabuk inebiliyormuş bizde başlangıç tarzı var diye antibiyotik kullandık 3 gün öksürük kusma gitti ateşi sadece bir gün 37,5 oldu öksürük varsa başka doktora gidin bence canım
Glbahar aslansmomm acilden giriş yapmayın acil hiç önemsemiyor bizi önemsemedi çocuk doktoru çok güzel ilgilendi durumunuzu belirtin covid olayını hatta ileri gitseydi yatış verecekti çok şükür iyiydi durumu