Adiyokkitabin Emzik avent Biberon lansinoh. Damlatıyor malesef…. Siz hangi markaları kullanıyosunuz. Memmun musunuz??
Alnalprdha Adiyokkitabin tommee tippee antikolik biberon Philips avent emzik Biberon efsane tavsiye ediyorum
Yusaydef Mlkko canım avent biberon çevirip kitleniyor biraz daha sağlam yapim diyorum boş dönüyor seninki de öyle oluyor mu benimki mi bozuldu acaba
Yusaydef Aysemete canım avent biberon çevirip kitleniyor biraz daha sağlam yapim diyorum boş dönüyor seninki de öyle oluyor mu benimki mi bozuldu acaba
Hzihnipak Adiyokkitabin emzik avent oğlum başka emzik tutmadı biberon mamajo akıtma yapmadı çok mennunum
Mlkko Yusaydef cam biberonsa onlrda hep bir problem olduğunu duymuştum o yüzden hep plastik kullandım. Oğlum doğduğundan beri hep mamayla beslendi 15 aydır kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yaşamadım 🤷🏻♀️
Adiyokkitabin Yusaydef bu yuzden avente lansinoh basligi taktigim dinemde oldu en sonunda degistirdim
Aysemete Yusaydef Hayır bozuk değil benimkide öyle tüm avent biberonlar o şekilde birkez çevir yeter bise olmiyo