luluuu Tazemomyyyy yalnız emziren bir anmeyse sizin soylediginiz beslenme şekli doğru olmayabilir lütfen şöyle böyle yap demeyin. Kendi bir diyetisyene basvurmali. Sizin söylediğiniz beslenme şekli sutunu kesebilir
Mimoza_cicegi Ecrininnannesi Yani fikrimce benim sütümde azalma oldu hem bebeğim doysun hem zayıflarım düşüncesiyle başvurdum burdada baya görüyorum diyetsyen eşliğinde sütü azalmadan veren 💐
Meyracukurmaraz Aç karına 2 bardak su 👌🏻 Tatlıyı azaltmak Sadece bu ikisini yaptım tatlıyı da yedim asla tamamen kesmedim 5 ayda 19 kilo verdim doğum sonrası 😊 Birde kızım çok hareketli gün içerisinde asla oturamıyorum. Genel olarakta çok aktifim
Mimoza_cicegi Ecrininnannesi Aynn bnde okudum onu korkmaya başladım bilemiyorum kararsız kaldım bebisler herşeyden önemli 💐
Oylesine_biri__ Tazemomyyyy bu dirayetten bana da nasip et rabbimmm (amin) ben sürekli acıkıyorum belki pskolojiktir diye bekliyorum bakıyorum enerjim kalmıyo sonra
Filtrekahvelianne2 Ecrininnannesi yiiaa ve aldım öyle de kalmadım sütüm çok olsun diye çok yedim ve büyüdü midem bugün bi elbise denedim o bende güzel durmadı ya ben kendimden sinir oldum ve cidden zayiflamaya karar verdim 1 ay içerisinde bakalım ne kadar vereceğim
defneninannesiii2 Yakın zamanda spora başladım yavaş yavaş veriyorum az yiyorum bazen hiç vaktim olmuyor bebişten ama düzenli yemeye çalışıyorum emziriyorum çünkü hala bol bol su içiyorum