HerseyimizAren Kizlar ilk defa anne oldum bebeğim 47 6 günlük cok dikkat ettm zaten ben kendi babasi tekiz ama bugün giydirdim kafasında hafif elimi gezdirdim boşluk var hafif çökük normal mi delirecem
sheesyelllow HerseyimizAren normal tabiki arada nabız gibi atıyor oda normal ben de ilk görünce çok korkmuştum
1lina1anne HerseyimizAren canim bingildagin cokmesi susuz kaldigi icin siviya ihtiyaci oldugu icin coker bize oyle dendi oguzden saglik ocagina goturmelisin korkma ama emiyosa bol bol emzir ben kac gunluk anlamadim
Yigitannesii HerseyimizAren ağladığı da yada susuz kalınca cokerdi bıngiladigi o zamanlar saçı cikana kadar herkes farkediyordu o cokuklugu. Normal korkmayın olabilir yani
Reyhanasya HerseyimizAren daha düzelir zaten Bi sıkıntı olsa doktorlar uyarır süreklı bıngıldağın kontrol edıyorlar sıkıntı etmeyin
Reyhanasya HerseyimizAren d vitaminini aksatmayın bide sık sık emzirin bişey olmaz korkmayın telaş etmeyin çok fazlada dokunmayın
Mora HerseyimizAren normal normal delirecek bir şey yok bıgıldağı işte ellemeyin büyüdükçe düzelip kapanıyor
HerseyimizAren Mora daha önce o boşluk vqr miydi bilmiyorum bugun tesadüf dokundum her bebekte olur mu doluyor mu orasi
Mora HerseyimizAren tabi ki oluyor beyin gelişecek kafatasının içinde orası kapalı olırsa sıkıntı asıl
cemreninnannesii HerseyimizAren bol bol emzir için rahat etmiyorsa pazartesi aile hekimine gidebilirsin
HerseyimizAren Mora oyle mi boyle kapalı dediğini dümdüz olması demi hafif boşluk dokununca elin az çöküyor ufak geri cikiyor