Oglununannes Benim durumum çok iyi değil kayınvalidem bizi ayırdı eşim işten kovuldu şu an günlük 46 TL çalışıyor oda her gün değil 4 buçuk aylık bir oğlum var sütüm yetmiyor bezi maması derken dibe kadar batik durumdayız bilen var mı nerden ne yardımı yapabilirim e devlet vakıf başka bir şey Allah rızası için bilen varsa söylesin Yanlış anlaşılma olmasın tekrar soyliyim bana yardım yapabilecek kurum vakıf linç yemiyim kimseden beklentim yok kendimi acındirip dinlendiğim yok daha önce öyle bir şey oldu herkes linç ledi dilenecgine git çalış ben dilenmiyorum varsa bildiğiniz bir yer Allah rızası için bana söyleyin diyorum şimdiden teşekkürler
GzmmK Oglununannes kendi belediyenize gidebilirsiniz sosyal hizmetler var mutlaka yardım edeceklerdir.
Gulfem07 Oglununannes kaymakamlığa sosyal yardımlaşmaya gidin orda yardımcı olurlar .Form verecekler dolduracaksiniz evinize gelip bakacaklar yardım cikar diye düşünüyorum.
Mommysharkdoodoodoodoo Oglununannes belediyeye başvurun sosyal hizmetlere de… Şimdi şansınız varsa erzak yardımı işsizlik maaşı yakıt yardımı vs yapıyorlar çok da hatırlamıyorum ama başvuran çok olduğu için yetişemiyorlar 🥺 Allah yardımcınız olsun
lastrose86 Oglununannes Allah yardımcınız olsun öncelikle. Geçim gerçekten çok zorlaştı.Benimde aklıma İHH ( insani yardım vakfı) geldi. Buraya da başvurun isterseniz.Gene aklıma geldikçe yazarım
Oglununannes Gulfem07 eve bakıp çıkarsa bana çıkar o zaman iki odalı evim beton bile değil her yer çatlamış üstümüze çökecek diye korkuyorum banyo mutfak aynı uerde arka tarafı banyo ön tarafı mutfak olarak kullanıyorum araya perde cekmisim siz hesap edin eve keşke gelseler halimi görseler
Oglununannes Mommysharkdoodoodoodoo Yakit la işimiz yok ama erzak oğlum için belki süt bez yardımı yaparım dedim burda öyle bir şey yok belediye değil de vakfa gittim sözde çocuk maaşı ve elektrik yardımı dedi 4 ay du hala cevap yok
Oglununannes lastrose86 ben ilçe de yaşıyorum köy den fatki koy ilcenin taaa sonunda böyle bir vakıf duymadım sosyal yardımlaşma vakfı hariç ama araştırayım yine de denemekten zarar gekmez
Oglununannes lastrose86 öyle bir vakıf burda yok sosyal yardımlaşma vakfı tek var ama araştırıp sorarım belki vardır teşekkür ederim
Mommysharkdoodoodoodoo Oglununannes bazı belediyeler kart veriyor belli bir mağazaları oluyor o mağazalardan istediğinizi alıyorsunuz ihtiyaç doğrultusunda bez mama kıyafet erzak falan var sanırım en son 1000 tlydi. Bunu bir araştırın var mı şehrinizde
Demetbulut Oglununannes size bu konuda sosyal yardımlaşmA ve belediye yardımcı olur. Sizi çok iyi anluyorum çok zor bir durum.. Çırpındıkça battığını hissetmek inanın her inişin bir çıkışı oluyor biraz zorluyor ama oluyor.. Allah yardımcınız olsun
Oglununannes Demetbulut Oyle valla bu eşimin yüzüne bakamıyorum öyle bir yerde yaşıyoruz ki adam 24 yaşında verdiği para günlük 50 TL şimdi eşim sabah 8 de çıkıyor akşam 5 te gelip yemek yiyor tekrar gidiyir sabah 8 de gelip kahvakti edip gidiyor siz hesap edin vicdan da yok burada
Utkucan Oglununannes Allah yardımcınız olsun aileniz falan çevreden biraz destek isteyin sonra kaymakamlığın sosyal yardımlaşma vakfına başvurun mutlaka eve gelir bakarlar
Oglununannes Utkucan eve gelseelr anında yaparlar vakıf la çok uğraştım gelmediler ama belediye hiç aklıma gelmedi ailem kardeşim talesemi majör hastası abim 12 kişiye 1 maaş la bakıyor kardeşim ilik nakli olunca tüm parayı ona yatırdılar ellerinden geldikçe yardımcı oluyor kar daha gecen gün 5 torba talaş ateş sobası için annem gönderdi ben onların üstüne de gidemiyorum abim onkara bakıyor diye
Oglununannes Utkucan valla canım 4 aydır yapmışım keşke elektrik yardımı alsam çocuk maaşı hep değerlendirme aşamasında diyorlar sallıyor lar ilçe ya kimse ilgilenmiyor Siverek te yaşıyorum
Utkucan Oglununannes anneniz bebeğe baksa gündelik temizlik işlerine gitseniz çok iyi para var cidden o şekilde idare etseniz nasıl olur
lastrose86 Oglununannes belki başka şehirlere de yardım ediyorlardır isterseniz başka şehir dekilerin numarasını alın bir arayın durumunuzu anlatın
Oglununannes Utkucan Annem ayrı ben ayrı yerdeyim aramızda 2 saatlik yol var annem hasta erkek kardeşime bakıyor benim oğlum 4 aylık anne sütünden başka bir şey vermiyor um bazen doymuyor mama varsa veriyorum
Calssdyg Canım Allah yardımcın olsun, instagramda yardimcimol sayfası var, Gazi ünv topluluğu yönetiyor. Benim arkadaşım orayı yöneten güvenilir insanlar sen oraya evinin durumunu vs resimleyip at. Kendi durumunu anlat yardımcı oluyorlar bir çok kişiye..