Irmakprensesinannesi maviskus ne yazikki başka sızdirmayab bez yok prima emiciligi çok yüksek ben mesela indirimleri kovalıyorum hep sleepy veya prima kullniyrm doğduğundan beri cnku cildi çok hassas kızımın sadece gece kullanmaya prima kullanabilir
Smali Irmakprensesinannesi isiniz cok zor.inanin fiyatlari I bilmiyordum.cunku biz Stok yaptik hep slepy Ve onlari kullaniyordum.gece icinde ayrica aliyordum.ama care degil tabiki.simdi baktim da fiyata abbooo 😱 tanesi 3 - 4 tl tl. vayy halimize.allah yardimcimiz olsun.
Smali ZMK aslinda gubduzleri cok memnunim slepyden 4 5 saatte bir degisiyorum.mis gibi extra cok ince yazin adanaya gittimizde kafam cok rahat etmisti.yakmaz diye.diger bezler kaba gelmisti.
Smali PelinByrktr tanesi 3 4 tl nerdeyse.ahh bu hayat pahalili.alamayacaj degilim ama bir Bez d bu kdr ihtiyacv iken bu kdr pahali olmasi HAk mi helal mi arkadas.ahh ahhh
Smali uykutulumu35 ya aktif bebek kullanmistim daha kucukken ya baglarken beceremedim.suan bilemiyorum.hep sizdirri.paket bitsin diye bekliyorrdum artik..
Smali Kubrayusaberk canim aktif bir donem kullandim.ama hep sizdirdi Belki benden kaynalkli emin degilim.
Kubrayusaberk Smali numara ile alakalı olabilir..bi dönem bilaç kere premium sızdırdı meğer kücük geliomus ondan no büyüttüm sorun kalmadı
Mucizemsin21 Smali bi dene istersen pişik yapmazsa geceleri kullanırsın fiyatıda diğer bezlere göre uygun😇
Smali MSYAC ahahaha anladim erkek analari hep anladi hic merak etme.ama zaten pipisi minicik hep asagida 😂😂 bilemedim.bazen yatarak emziriyorum.yatakta.o sira fissss akmis oluyor cocuk.nasil oluyor anlamoioeum.
Susu41 Kızlar goon süper bi bez tanesi 1 TL ye geliyor ben aşırı memnunum kesinlikle sızdırmıyor denemelisiniz, slepy kullanıyordum çok sızdırdığı için bıraktım
Mysunshines17 Smali Sleepy gece bezi lavantalı olanı kullanın ama mutlaka bir beden büyük alın ..Benimde ikizimin birinde Prima dahil hepsini denedim sızdırdı..Sadece bu bezle sizdirmiyor bu arada gece mama içiyoruz
Deletedmom_16 Smali ben gece 1 numara büyük bez kullanıyorum çünkü çok su içiyor gece uyanıp. Böylelikle taşma olayını çözebildim. Hangi bezi kullanırsam kullanayım hepsinin bir kapasitesi var doğal olarak.