Asseagl https://imgyukle.com/i/EPaAUh Şurada bebeğimi sallarken az bakmak istiyorum tek derdim bu. Bi yandan da arkaplanda beyaz gürültü açık gireli 2 dk olmadı çıkan reklama bak Allah aşkına. Reklamın sesiyle birlikte kızım sıçrayarak kalktı! Nefret geldi reklamlarınızdan, birde izletmeye diretiyorsunuz ya!
Sleepwalker Asseagl Bende de pınar süt reklami çıkıp duruyor nefret ettim bıktım diyebilirim ARTIK ŞU REKLAMLARI VERMEYIN ISTEMIYORUZZZZZZZZZZZZ………………..
marscicegi Asseagl reklam meselesi artık tahammül edemeyeceğim seviyeye geldiğinde Chrome dan girmeye başladım vallahi genclestim bu kadar mı farkeder 😀
Tuba11 Asseagl Hiç demeyin ya bebeğim uyudu şurada iki dk uzandım azıcık foruma gireyim dedim 10 dk içinde 4 tane Trendyol reklamı izledim bide ussten kapata basıyorum basmama rağmen direk Trendyol sitesine atıyor. Usandım artık.
Asseagl Tuba11 Bende çıkana bakın 😀 Happymom ve sanal kadın pazarlama sitesi ne alaka :/ Nerelerden reklam alacaklarını da şaşırdılar…
BenMathilda Asseagl Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
BenMathilda miniktosbagam kampanya dönemlerinde reklam gösterme sıklığı artar. Süreç sonunda normale dönmesi beklenir. Her zaman mı dakika başı reklam görüntülüyorsunuz
miniktosbagam BenMathilda evet her zaman.. Dakika başı olsa yine razıyım her 15 20 saniyede bir reklam geliyor bi yorum yazcam tak reklam, bi posta gircem tak yine reklam çoğu zaman 5 dakika durmadan kapatıyorum uygulamayı
Familyboy BenMathilda inşallah dediğiniz gibi olur yoksa çok sinir bozucu oluyor tam 1 posta cevap verecekken reklama giriyor yada birşey okurken o zaman daha sinir bozucu oluyor en sevdiğimiz uygulama çünkü güzel bilgiler edindiğimiz bir uygulama inşallah hu reklamlar olmadan eski haliyle devam edersiniz
BenMathilda miniktosbagam telefon marka modeliniz ve uygulama sürüm bilgisini söyleyebilirseniz sorunu ileteyim. 🌸
tostmuhendisi Ben de bu postu açacaktım gerçekten. Bebeğimi uyuturken beyaz gürültü açıkken şurada biraz takılayım diyorum zonnkk diye reklam çıkıyor sesli . Bebeğim kaç kere sıçradı artık girmiyorum uykuya dalmadan
Utkucan Asseagl uygulamayı silin Google üzerinden foruma girin hiç uğraşmayın asla reklamı kaldırıyorlar onu Bırak azaltmıyorlar bile
theAna Asseagl blokada diye bir uygulama var onu yükleyince reklam sıkıntısı kalmıyor tavsiye ederim. Yaklaşık bir senedir falan reklam çıkmıyor 👌🏻
Hamza5353 Asseagl al bendende o kadar sanki reklam izlemek için uygulama indirdik. Sırf kafamı dağıtıyorum diye , aklıma takılan her şeyi sorabiliyorum diye silmiyorum yoksa bir saniye tutmam