Aybars0606 Rubab_Mommy piskoterapi yöntemleri filan varmış ama hiç bilmiyorım bir haftadır çok yoğun yaşıyorum özellikle akşamları
Rubab_Mommy Aybars0606 Cok etkilemiş seni.Kafani dagitmaya caliş.Başka şeylere odaklan.İlk zamanlar her yerde goruyodum onlardan gozumun onunden gitmiyodu.4 5 yil once gormuştum ilk kez
Nefeess Aybars0606 Çok geçmiş olsun atlatırsın inşallah ama anlamadığım çok da bakamadım kapattım belki o yüzden fotolarda insan yüzü vücudu benekliydi siz de herkesi öyle mi görüyorsunuz bu hastalık böyle bir şey mi?
Aybars0606 Nefeess canm ben genelde ellerden rahatsız oluyorum yoğun olarak el ve yüz mesela gözümü kapattığım da o görüntüler gözümün önüne geliyor yada moralim brşşey bozulduğunda direk o görüntüler önümde aşırı midem bulanıyor başım dönüyor
ikizannesii01 Aybars0606 benim var . Yenemiyorsun adı üstünde fobi. Postun başlığını görür görmez içim sıkıldı mesela. 😕
Aybars0606 ikizannesii01 ama mesrla sürekli gözümün önünde o görüntünün olması normal mi yani sürekli o görüntlü ile yaşıyorum resmen
Aybars0606 Rubab_Mommy ben de internette denk geldim varlığından Bİle haberim yokken ama baya çok etkiledi beni bide şuan covid yaşıyoruz psikoloji zayıfladıkça tetikliyor sanırım
Rubab_Mommy Aybars0606 Aynen bende bi youtuberin google asla yazmamaniz gereken şeyler isimli videosunda gormuştum.Gittim.yazdim yazmaz olaydimmm.İn şe ALLAH kisa surede atlatirsin.😐🌸
Aybars0606 begonvilkokusu senin de mi vardı yoksa görünce mi oldu varlığından Bİle haberin yoktu belliki benim gibi bakmadığınız zaman olmuyorsa sorun yok ama benim gözümün önünden görüntü gitmiyor 😢
Nilya88 Aybars0606 bu merak işte hep başıma is açıyor girdim baktım beynim karincalandi sanki nefesim kesildi Allah seni 😂