Aybars0606 Yaklaşık iki haftadır tripofobi yaşıyorum bu hastalık varlığından haberim yoktu internette karşıma çıktı görselleri daha sonra bu görüntüler gözümün önünden gitmiyor herşeyden tiksiniyorum yaşayan oldu mu
Nefeess Aybars0606 Keşke ne olduğunu yazsaydiniz da biz de merak edip girip bakmasaydik gece gece girdik gördük neyseki kapattım hemen inşallah etkilenmem
Aybars0606 begonvilkokusu lütfen bi yardımcı olun çok kötü birşey ya sürekli o görüntüler eller yüzler gözümün önünde rüyalarıma Bİle giriyor
Aybars0606 Nefeess bu hastalığı yaşayan insanlarda sadece rahatsızlık olıyor diye biliyorum benim de çok bilgim yok malesef
elifizm Bend ebaktım şimdi hiç rahatsız olmadım,sanırım biraz zamana ihtiyacınız var. Benim kuzenimde d evardı kovanlara peteklere bakamazdı abisi de arıcı bende diyorum nereden tanıdık geliyor bu isim bana
MinikPrensesannesii Elim ayağım titriyor görünce vücudum kaskatı kesiliyor. Midem falan bulanıyo nefret ediyorum bu fobimden. Başıma ağrı girdi yine aklıma geldi 😑😑
Nefeess Aybars0606 Çok geçmiş olsun atlatırsın inşallah ama anlamadığım çok da bakamadım kapattım belki o yüzden fotolarda insan yüzü vücudu benekliydi siz de herkesi öyle mi görüyorsunuz bu hastalık böyle bir şey mi?
Rubab_Mommy Aybars0606 Ayy eger duşundugum şeyse ufff delik mi acaba ?Bakmaha korkuyorum o mu diye.Duşununce bile ellerim karincaladi yaa.İlk gordugumde atlatmam uzun surmuştu Cok fena oluyorum aklima geldikce
Rubab_Mommy Aybars0606 Duşunmemeye caliştim.Aklimdan cikarmaya.Mumkun oldugunca oyle şeylere denk gelmemeye unutmaya caliştim.Uzun suredirde unutmuştum.Şuan uyumadan once geldi yine aklima urperdimm😐
RuyasMom Aybars0606 buna fobisi olanları duydum şimdi girdim bir baktım baktığım gibi rahatlama geliyor çok ilginç 🤔😶
Aybars0606 Rubab_Mommy piskoterapi yöntemleri filan varmış ama hiç bilmiyorım bir haftadır çok yoğun yaşıyorum özellikle akşamları