Arazynp 47 gün önce normal doğum yaptim. Çoktandır iyilesti ama içinde sertlik var sanki. Yani tamamen deri dümdüz değil elime pürüzler geliyor. Dışardan da tamamen kapanmis. Derinin eski haline ulaşması ne zaman olacak acaba? O şişlik ne zaman iner?
Esmahmettt Arazynp canım ben doğum yapalı 2 yıl oldu ama o pürüz halen var dikişlerin yeri yani eski halini almıyo yaa 😀
Emine080921 Arazynp bende 8 dışarda 4 içerde dikiş vardı doğum yapalı 5 ay oldu bide dikişlerim açılma yapmıştı puruzlugu aynı duruyo sanırım benimki gecmicek
Pembidkurabiye Arazynp bendede dikiş izi yoktu takı bir dikiş deliğim eraksiyon gösterip et parcasi atana kadar orayı birşey ile yaktılar ve sonrasında dikiş izim belli olmaya başladı yapcak birşey yok korkulcak birşeyde yoktur canım merak etme ☺️
Alperinannesiii Esmahmettt ben bazen agrı bile hissediyorum sizde de oluyor mu öyle 11 ay oldu benim de
Melike21 Bende normal doğum yaptım dikiş attılar geçer sandım 7 ay oldu özelde doğum yaptım ama dikişin izi hala duruyor düzeleceğini sanmıyorum .
Esmahmettt Arazynp normal bende ilk zamanlar elimle hissettikçe paniğe kapılmıştım niye böyle diye ama zamanla düzeliyor tabi dümdüz olmasada 🤷♀️
Semaaa53 Arazynp dikiş atıldıktan sonra dikiş yerinde parça büyüyebiliyor bana olmuştu düştü sonra kendiliğinden öyle
Semaaa53 Bende 5 ay önce özelde normal doğum yaptım 4 dikişim vardı, 40 ım çıktığımda eski halini almıştı herhangi bir dikiş izi bir şişlik veya farklı bir şey yok bende
dnzcyc Benim dikişimde öyle bir durum olmadı. Hatta kontrolde doktor hiç dikiş atılmamış gibi çok iyi iyileşmiş demişti. 6 ay oldu doğum yapalı. Eski haline döndü çoktan.