AnnaKarenina_ Kızlar bebeğim 2 ay 18 günlük ayakları çok terliyor bazen çorapsız bırakıyorum yine terliyor neden oluyor acaba bilen var mı ?
AnnaKarenina_ Merveeeeekurt bilmiyorum ki dedim herhalde iki kat giydiriyorum ondan oluyor çıkartıyorum yine oluyor 🙄 siliyorum ayağını dakikasına terliyor
AnnaKarenina_ Kusannesi yaaa yapısal mı acaba ama ayak terli olunca tekrar kurumaya durduğunda üşütmez mi gaz yapmaz mı
Nuriyyee Benim bebeğimde aynıydı elleri ayakları terlerdi çocuk doktorumuza sordum bebekler için normal bi durum merak edilcek bisey yok demişti o yüzden içim rahat
Kusannesi AnnaKarenina_ çok gazlı zaten. Beni görsen yarım saatte bir corap değişiyorum ıslak kalmasın diye
Nuriyyee AnnaKarenina_ geçmedi hala terliyor 5.5 aylık olduk hala aynı çoraplarını sık sık değiştiriyorum
Lulemom AnnaKarenina_ benimkinin de elleri ayakları terliyor. Benimde hep terler. Genetik sanmıştım 😄
AnnaKarenina_ Gunesim48 evet ya biri yazmıştı terli ayak kuruduğunda ıslak ıslak gaz yapar diye bizimkide çok gazlı 🙄
Balyanakoglum AnnaKarenina_ benim oğlumun da öyleydi ozamanlar Dr normal demişti sonra geçti 5 5 aylıkken 😊