iremyy Kalimbanne Benimde kısa sürdüğü söylenemez ama bu kadar uzunda değildi. Allah’tan pandemi değildi de tüm çileme ortak ettim onu 😂😂
Kalimbanne iremyy bir de o kadar sancı çekip sezaryen oldum 🥲 benimki de ben sancı çekerken gece boyunca oğluma şarkı söyledi korkmasın diye 😅
Sevmmm Kalimbanne benim oğlan da önce anne demişti babaya geçince unuttu adımı son zamanlarda fark ettim ki meme memmee diyor aslında bana sesleniyormus 😬
Kalimbanne Deletedmom4444 kız ne diyorsun dolmuşa bindik bir gün bir de araba falan görünce heyecanlanıp memeee baaaa mıı (arabaya mıı diyor 😬) diye bagirmisti her seferinde 🤣🤣🤣
Deletedmom4444 Kalimbanne Evet oda oyleydi kayinpederimle annesini almaya gidiyoruz arabada bagira bagira ben memeye gidiyom deyip durdu 😂😂
Sevmmm Kalimbanne Sarilalim kardeş elbet bir gün bize de anne diyecekler 🤣 bugün babam dedi mesela ama ısrarla anne yok😂
Kalimbanne Sevmmm anne de diyorum ben de baba diyor babammm diyor eşek eşimin de bir hoşuna gidiyor anlatamam 😁
Woody Kalimbanne seninki yine bir donem anne demis. Benimki sadece başı sıkışırsa diyor. Cok cok nadir. Dede diyor bana Dede ne ya