Kalimbanne Halbu ki ilk anne demişti. İşe başladığımdan beri anne demeyi bırakıp meme demeye başladı bana 😁 25 aylık ve evet emziriyorum 🥲 azaltmaya çalışıyorum. Her meme dediğinde anne diye düzeltiyorum ama inatla meme diyor 😅 var mı bizim gibi olan
Rubab_Mommy Kalimbanne Yuruyen meme olarak goruyo seni😁Bilgim yok maalesef 9 aylikken meme reddi yaşayip aşamadik🤦🏼♀️
iremyy Kalimbanne Biz anneler onlar için emsede emmesede memeyiz. Hiç emmedi ama anneden çok meme duyuyorum..
use_use Kalimbanne Benim oğlum da meme diyor. Anne der misin diyorum inatla meme diyor. Memem diye sarılıyor bana😂
Kalimbanne Rubab_Mommy mememi kesip eline veresim var artık 🥲 biz de 2 aylıkken yaşadık 6 aylık olana kadar zorla.emzirdim hoplaya zıplaya ağlıyordum beni istemiyor diye 😅
Aka2020 Kalimbanne konuşmaya ilk başladığı zamanlar meme derdi bana hatta Memiş 😅😅 sonra düzeldi ama anne diyor artık. Bence sizinki de tekrar döner anneye 🙂
iremyy Kalimbanne Benimde kısa sürdüğü söylenemez ama bu kadar uzunda değildi. Allah’tan pandemi değildi de tüm çileme ortak ettim onu 😂😂
Deletedmom4444 Kalimbanne Benim gorumcem de ise basladiktan sonra kızı meme geliyor,ben memeye gidiyorum demeye baslamisti.😁😁Milletin icin de memem nerde ne zaman gelicek diyordu.
Kalimbanne Deletedmom4444 kız ne diyorsun dolmuşa bindik bir gün bir de araba falan görünce heyecanlanıp memeee baaaa mıı (arabaya mıı diyor 😬) diye bagirmisti her seferinde 🤣🤣🤣