Prensesimmmm1 EsilaGizem ben hiç beceremedim sallamayi annem kaynanam salladılar ayakta ben beşikte bile sallamadim full meme de uyuttum valla.
Bluebirdmoms28 EsilaGizem hazır sallanmayı artık sevmiyorken daha sallamayın sizin için daha iyi olucak ileride, yanına uzanın pış pış yapın müzik açın öyle uyuyabilirsiniz
EsilaGizem Demirac19 başka türlü uyumayı bilmiyorki 5 buçuk aylık bu zamana kadar hep sallanarak uyudu yeni huy çıkardı sallayınca deliriyor resmen nasıl uyutacagimi sasirdim
Leylazra EsilaGizem Bıraktırmanın tan zamanı.1 ay sonra sallamayı nasıl bıraktırdınız diye post açarsın 😬
Demirac19 EsilaGizem ayaktamı sallıyorsun, emzik alıyorsa emzik ver kucağında hafif salla şarkı söyle evin içinde gidip gel müzik aç başka şeyler dene
EsilaGizem Bluebirdmoms28 yapıyorum herşeyi deniyorum ama destek bekliyor emzik gibi sallanmak gibi mesela emzik reddi de yaşıyoruz tabi bi yolunu bulamadım yani uyuyanaa kadar catliyorum
Bluebirdmoms28 EsilaGizem yanına yatır yan yatmış şekilde telefondan pış pış aç, ikinizin yüzü birbirinize dönük olacak şekilde, ister meme ver alıyorsa emzik ver sarıl yavaştan poposuna pıt pıt yap, birazda iler geri salla böyle uyur belki
Glsn7581 EsilaGizem emzik kullanan anneler De emzik bağımlılığından yakınıyor benimki 3 aylık olacak emzik çok nadir veriyom.birakin emmesin.
Bluebirdmoms28 EsilaGizem bu çok büyük etken işte direk hissediyorlar sakin kalmaya çalış sarıl bebeğine ninni bile söyleyebilirsin, bana her uykusunda söyletiyor 7 ay 27 günlük oğlum
EsilaGizem serebro seviniyorum evet ama çocuğum başka türlü uyumayı bilmiyor 5 buçuk aylık şuan bu zamana kadar hep öyle uyudu destek olarak sallanmak veya emzik istiyor ama ikisininde yaptırmıyor bana ağlıyor
A_y_d EsilaGizem her çocuk sallanmaya sevmez. Vestibüler sisteminde sıkıntı olan çocuklar sallanmayı sevmez.
A_y_d EsilaGizem denge duyusunu oluşturan duyu sistemi. Bazı çocuklar bu denge duyusunu tam oturtamaz. Sallanmak, zıplamak, havada durmak, yüz üstü durmak, ayaklarının basmadığı yerde rahatsız olmak vb.