Bozzzzy Eşim bana doğum günüme illa bir hediye almak istiyor yok var her şeyim diyorum illa alacakmış aklıma bir şey gelmiyor ne aldırayım? Gereksiz bir şey almakta istemiyorum
ebz09 Bozzzzy hiç istediğiniz bisey yok mu? Misal baget yüzük, airfry pişirici,toz akar toplayan makine, dikey buharli ütüler vs gibi
Tatlican ebz09 Inanin benimde yok sevgililer gunu icin ne istesem dedim ama icimden istemek gelmedi birsey bulamadigim icin sanırım 😀
birtutamsac Bozzzzy valla bilemedim ya benimde eşim doğum günü ve evlilik yıldönümünde illa ne alayım der bana sorar kendi hediye bulamazsa bende gereksiz bi şey istemediğimden para ver konu kapansın derim 😂
2209 Bozzzzy Yani sizin istediginiz eksiginiz varsa o olsun. Ev esyasi olmasjn tabiki dogumgunu bu :)) bütçe varsa altin bi kolye künye gibi birsey olabilir. Yada bir mont kaban ayakkabi olabilir
Bozzzzy Portakal her şeyim var dediğim yani yeterince var gereksiz almak istemiyorum kış bitecek zaten
lalbg Bozzzzy aldıracak hiç bi şeyiniz yoksa güzel bi yerden kese+köpük+ masaj hediye etsin. Ruhunuzu orada bırakıp dönersiniz😂