Duyulurum sarmaliklahana gayet iyi her ay minnak minnak almaktansa bu şekilde hem stok oluyor hem de fiyatları iyi oluyor
sarmaliklahana Duyulurum Evet zaten ben senelerdir molped kullanıyorum indirim yada kupon olunca hemen alıyorum 🤭
Duyulurum agacsizkoala Evet ben de Molpedin o beyaz paketini kullandım ona benziyorsa çok iyi o zaman
Duyulurum Balkizlarim teşekkür ederim ben de a101in kendi pedini almıştım ama hiç hatırlamıyorum nasıldı. Sleepyden memnunsaniz ben de alayım kullanan herkes memnun
Oglumunannesiyim__ Duyulurum sleepy natural aldım bende denemek için bidaha da asla almam peçete kullansam ondan daha iyi olurdu ama beğenenler de varmış şaşırdım orkid platinumdan şaşmam bundan sonra 🌼
Duyulurum Oglumunannesiyim__ evet ya ben de anlamadım beğeneni, memnun kalanı çok. Bence herkesin pedden beklentisi farklı 😄 denemeden bilemem sanırım
[silindi] Duyulurum orkidden şaşma. Denebunu dan geçmişte molped ve sleepy gelmisti ikisi de orkid gibi değil bide kotex almıştım pamuk basmis gibi kapkalindi
Serpil51 Duyulurum molpedin üçlü seti vardı kısa orta uzun diye ben çok memnun kaldım trendyol da kupon gelince ped stokluycam yine
Duyulurum 1balkizannesi evet bazılarına her ped yaramıyor. Ben ne taksam kabul ediyor ama işte ben sevemiyorum hepsini 😄
[silindi] Duyulurum ben orkid i cok beğeniyorum pahali ama hakkını veriyor hepimiz cocukla surekli kontrol edemeyiz benim için wc lüks oluyor şu ara 2 yas sendromu tavan ondan hem ince hem koku yapmıyor
Duyulurum uzlet teşekkür ederim, sleepyden memnun olmayanlar da var ama memnun olan çok sizin gibi. denemek lazım
RainOverMe Orkid infinity kullanıyrdum üretimi durmus yoksa en ıyısı o, onu alın derdım bulursanız alın stok arar durursunuz😅
uzlet Duyulurum herkesin kanama yoğunluğu da bir olmuyor tabi O yüzden değişkenlik gösterebilir dediğiniz gibi denemek lazım
RainOverMe Duyulurum nette cok daha yuksek ben 15-17 ye alıyrdum su an mıgrosta 23-24 lıra sanırım sız kaca gordunuz