Kevseryldz Deletedmom_101 korkmayın çok basit bi işlem benim bebeğimden alınmadı ama takipli doktorumuz bütün kız bebeklerden bu şekilde alıyor toplasınız 10 sn sürmüyo ve doğru sonuç oluyo anlamıyo bile bebekler ağlayan da kucağa gelince susuyor
Seyma9294 Deletedmom_101 bence aldırmayın ciddi bir durum yoksa tekrar torba ile alın idrarı torba içinden şırınga ile çekip tahlil kutusuna koyun daha sağlıklı ben oğlum için öyle yapmıştım sonda sezeryanda bile acı veren işlem olduğu içim uyuştuktan sonra takılıyor bebeklerde daha zor olur bana doktor acı verir demişti ben aldırmadım oğlumdan
sarmaliklahana Deletedmom_101 Evet bizdende istediler 20 günlük falandı 2 dk sürüyor işlem. Yenidogan yogun bakımdan bemsire geldi aldı. Bzş içeri almadılar dısarda bekledik 2 dk sonra getirdiler alamamıştı bile. Üzerine çiş gelmiş sadece onu değiştirin dediler 🤭
Deletedmom_101 ReisinKizi aldık almasına ama enfeksiyon dendi ilaç kullandık geçmesi gerektiğini söyledim idrar beklemiş yada bulaş olmuş olabilir sondayla alalım tekrar dediler
DurununAnnesiiii Benim bebebimden almışlardı ama ben girmemiştim annem girmişti yanında. Bende sormuştum agladımı diye yok çok kolay oldu hemen aldılar demişti ama 10 günlük falandı alındığında
Elifbeyzam Deletedmom_101 pek anlamaz canım benim kızıma ikikere yapıldı ilkinde o aylardaydı anlamadı bile sonra yaşında yaptılar kan faoanda alındığı icin biraz ağladı ama Can yakmaz korkma ☺️