ikiogulannesiii EylulAda- a101 den donmuş karides almiştım onu tavada pisirip üzerine kaşar rendeleyip firına vericem yanina gene fırinda patates, bol yeşillik salatası ve kozlenmis biber patlican salatası . 👌
Anneyim_35 EylulAda- doğurdum doğurucam ağrılarım var en basiti Bi salçalı domatesli makarna yaparım diye düşündüm başka da bişey yok aklımda ama çocuklara çorba yapmam laızm 🤷♀️🤦♀️
EylulAda- Anneyim_35 Allah kolaylik versin 😔 yardim edebilecek kimse yok mu? Yoksa Sadece Makarna yeseler nolucak bizimde öyle geciyor bazi günlerimiz 🤷♀️
Noname21 EylulAda- valla yaprak sarma 2 adet ev yapımı lahmacun birde ispanak yemeği yaptım yeter herhalde
EylulAda- Noname21 Masallah nekadar hamaratsiniz 🥰 3 yildir evliyim daha bi kere öyle sarma tarzi seyler yapamadim 😂
Anneyim_35 EylulAda- Aminn inşallah herkes kendi halinde diyelim kendi işimi kendim görüyorum Allah güç kuvvet versin bazen iyi oluyorum yapıyorum bazen böyle geçiştiriyorum 😌🤲
VERA19 EylulAda- Bizde kaç gündür evden yiyorduk bugün bir ödülü hakkettik🙈 Birde hamileyim canım dışarıdan hamburger çekiyor🥰
minikyavrumm EylulAda- temizlik yapıyorum büyük ihtimal makarna yicez Yarın annem gelecek başka ilden yarın ki menüm kuşbaşılı kurufasulye arpa şehriye pilavı mercimek çorbası kızılcık hoşafı yoğurtlu havuç