Civciv222 Kızlar bu bezde herkeste sızdırma yapıyor mu yani bu aralar kıyafet değişmektn bıktım gece idrar sizidiriyor gündüz kaka sirttan çıkıyor yeni taksam bile bebeğim 10 kiloya yakın 5 no kullanıyorum sırt kısmı oturmuyor sanki sizlerinde öyle mi . Değiştirmeyi düşünüyorum hangi bez sızdırmaz acaba? 😏
elfzynpyol Ben kullanıyorum sızdırma yapmadı ama bezdeki koku beni aşırı rahatsız ediyor, o nedenle havalandırmadan kullanmıyorum. Daha uygun diye almıstım ama tekrar almam. Natural ya da bio natural daha güzel
elfzynpyol 7 kilo oğluma 3 no kullanıyorum, belki de bi beden büyük kullanıyorsunuzdur o nedenle sızma oluyodur
cankuzularim Civciv222 su an tam eşime başka bez almasını soylemisken bu post cikti karşıma artık yildim her zamanki kullandığım bez bu sefer hep sizdirdi🙇♀️🙇♀️🙇♀️
Civciv222 cankuzularim Yani uzun zamandır kullanıyordurm esktra olanı ama ne bileyem bu ara zirvede tasirma yapması
MilkLover Civciv222 ben kullanmıştım, 2 ve 3 numara ama her bezde sızdırma yapmamıştı. Çok ince olduğu için bıraktım. Geceleri çiş kaçmıştı bi kaç kere kakada bazen kaçıyordu. Çok önemsenecek kadar değil. Ama sleepynin başka ürünlerini alsan daha iyi olur.
cankuzularim Civciv222 can bebe kesinlikle kullanmayın 2 tane kullandım paket oyle duruyor oda sizdiriyir🤣
elifmom2 Civciv222 ben natural olanı kullanıyorum ama extranın yorumlarına cok baktm herkes sızdırma yapıyor diyor bence bi daa ondan almayın natural olandan cok memnunum 3 aydır kullanıyorum sızdırma kesinlike yok kaka cok yaparsa bazen cıkıyor okadar