Mom54554 Canım inanılmaz balık çekiyor😁ama menümde arpa şehriye çorbası 🥣 Hamburger 🍔 Patates kızartması 🍟 var sizde ?
Minicikkizim Mom54554 immm şimdiden afiyet olsun. Bziimde yarın pazar olacağı için yarın balık yapacam. Bugün kolaya kacacam mantı salata sonra ekleme bsieyler yaparım. Haşhaşli revani yaptım
Wolverine Mom54554 ilikli kemik kaynatıyorum, çorba yapicam ondan. Etli nohut ve sebzeli bulgur pilavı yaptım
Deletedmom0099 Mom54554 dünden fırın yemeğim var, altı patates kızartması, sotelenmis tavuk, sotelenmis mantar, üstüne biberli domatesli sos ve kaşar serptim. fırında kızarttım 😋 yanına da havuç tarator ve makarna yapıcam
Durukusunannesii Mom54554 Mercimek çorbası Taze fasulye Pirinç pilavı Salata Tatlı olarakta pasta var bugün annemin doğum günü onun için aldm😀
laudarte Mom54554 dünden kalma fırınta köfte patates mercimek corbası makarna cacık var. Birazdan patatesli börek yapacağım yarına. Dısarı cıkarız hava güzel olursa yeriz. Yarın için Nohut yemegi yapmayi denicem hazır bulunsun zat-ı muhterem yumuşarsa 🤣 ama yemin olsun bu son kez. Eger yine yumusamazsa bir daha asla nohut almicaMmmmmm&
Wolverine laudarte ben hiç islatmiyorum. Düdüklüde hasliyorum. Poşetlerle buzluğa atıyorum. Yemeklik kadar. Yapacağım zaman çıkarıp yemeğini falan yapıyorum.
gizemito Brutal-Betty 😍😍 oğlum için hala ayrı yemek yapıyor olmak bazen yorsa da kıyamıyorum daha ona 😊
Firdevs167 Mom54554 biz yemek sepetinden tavuk dünyası yiyeceğiz gene 😂afiyet olsun şimdiden canımmm 🌺🌺🥰😘
AytenMina Mom54554 menü harikaa benim bu aksam hiç yemegim yok eşim çalısıyor aksam tekim. Pırasa yapabilirim kendime