Vortex pogacayanakli_aylamm ben ıkısınıde beğenemedım. Trendyoldan düz desensiz keten perde almıstım cok memnunum
pogacayanakli_aylamm Morlahana evet evime yakisti gercekten. Uzerinede desenli fon harita drsenj gibi sectik ama nasil olur sizce
pogacayanakli_aylamm SeninAnnenBirMelektiYavrm gercekten mi cok tesekkur ederim. Uzerinede harita deseni gibi fon perde sectim ama iptal de edmiyorum. Naisl olur sizce karisik duru mu
SeninAnnenBirMelektiYavrm pogacayanakli_aylamm sade olsaymış daha güzel olurmus ama eğer desen çok göze batıcı değilse bence güzel durabilir
pogacayanakli_aylamm SeninAnnenBirMelektiYavrm insallah göze batmaz. Batarsafa baska tül alir bunu baska odaya takarim artik karmasikligi sevmiyorum
Deletedmom78654 pogacayanakli_aylamm ben genelde ev için bisey alacağımız zaman kimsenin fikrini almam, çünkü ister istemez insanin kafası karışıyor ve sonucu pişmanlık oluyor
pogacayanakli_aylamm Kalpsizim33 tesekkur ederim. Col desenli tercih edilmiyor artik fon vb ile tamamladimiz ivin sanirim. Suan fonlar desenli daha agirlikli sade bi fon bulamadim.
Kalpsizim33 pogacayanakli_aylamm kuzum ben fon da seviyorum beyaz güneşlik her zaman kullanılan modası geçmeyen tek şey tabi zevk meselesi
pogacayanakli_aylamm Yaprak321 cok tesekkur ederimm. Evimede yakisti. Fon olayi olmasa sknti etmem ama fonumda desenlk gibi sadece kotluk renfim onsa vardi.
pogacayanakli_aylamm Kalpsizim33 beyaz gunesligimde var. Fon da evin havasinu değiştiriyor diye tercig ettim