tubiiik_ cankuzularim benim ikizim var esimin akrabasindada dolu dolu ikiz var oyuzden ikiz olma ihtimali yuksek diye cok istedim ama simdi iyiki bi tane ikiz olsa nasil bakabilirdim 1 taneyi zor bakiyorum
tubiiik_ maviskus gercekten ikiz bakmakta zor biz 1 rini zor bakiyorken bekarken bi cesaret geldiki istedik demkki 🤣
Minisnannesi maviskus aynen oyle ama bilmiyorum ya gercekten her anı ayri bi guzel ne bugunu o ilk gunle ne o ilk gunu bugunle degisirim hepsinin yeri o kadar ayri ki cok özel cok guzel 😍😍😍
tubiiik_ maviskus her zorlugun bi guzelligi vardir tabi ama piyasa okadar pahaliki inan allah yardimci olsun cok zor durumda gecinenlere
maviskus Uzaybaby hamak beşikte sallıyordum kanepeye uzandım elimde telefon sallarken küt uyumuşum pış pış😂
milenka maviskus kaynanama kizimin fotosunu atıp kimseye gösterme nazar değer dedikten sonra Instagram’da paylasmismiyimdir 😂
Pelusbattaniye Daha birkaç haftalık anne iken, kızımın uyandığı bir sabah kızım diye eşimi pış pışlamıştım 😂 sırtına pat pat yaparken uyandı o da 😆