Katya maviskus sizce ben bütün gün yan gelip yattıktan, bebeğimle saatlerce uyuduktan sonra akşam eşim eve gelince ‘ bugün çok huysuzdu hiç durmadı, yemek yapmadım’ demiş miyimdir 😂
cankuzularim maviskus ya o değilde ben küçükken hep beyaz görüldü açardım bir gün kafa gitmiş neyse uyuyuyorum bu gürültüde açık ben düdüklü fisiliyor diye yataktan bi kalkışım var görmen gerek🤣🤣🤣 meğer yastığın altına kaymış telefon kulağımın dibinde😅😅😅🤦♀️🤦♀️
oyoyoyyedibeni maviskus pıs pıs yine masum biizmkiine yeni dodugunda fon makinesi sesi acardık ben onunla uyurdum bebegimde uyurdu sonra emmek icin aglardı 2 saat sonra uyanıp ona uyanırdım 🤣🤣 ayyy o seste nasıl uyuyorsam yorgunlukla
Mucizem11 maviskus Bu pıs pıs seside iyimi degilmi anlamadım bebeğimi bende o sesi açarak uyutuyordum alıştı galiba acmayinca kendi eee eee diye ses cıkarıyo açınca hemen susup uyuya kalıyor alışkanlık mi oldu acaba
snowflake maviskus sizce ben toplum içinde gaz kaçıranlara dalga geçip gebeligimin sonlarına doğru kalabalık bir ortamda otururken(akrabalarla) herkesin biranda sustuğu an zortt diye gaz yapmismiyimdir 🤣🤣kaçtı ama ya çok utanmıştım birde benden mi çıktı diye etrafındakilere bakmıştım tabi onlar çoktan beni izliyorlardı
oyoyoyyedibeni maviskus Ayyy berbat bide lohusa kafan var bi yandan o ses bi yandan bebis aglar bi yandan agrılar yorgunluktan kuzumun o anlarını kacırdım hep resmen ya o uyuyunca bende bayılırdım resmen 😭🥺 aman saglık olsunda 🥰