Nurgrvn maviskus sizce ben uyku halimle mama hazırlayıp eşime icirmeye çalışmısmiyimdir 🤷🏼♀️😀 ay hiç unutmam onu ya al mama mama diye adamın ağzına zorla vermişim uykulu halimle ne ara uyandım mama yaptım hiç bir fikrim yok
Gari_de_Gari_45 maviskus benim ki bebişlerle alakalı değil ama olsun paylaşayım sizinle 🤗 sizde ben görüntülü konuşurken komşuların kavgasına telefondakine gösterirken jandarmalar ,onları çekiyorum sanıp beni çağırmışlarmıdır?? evetttt🙆♀️🙆♀️
ikiogulannesiii maviskus sizce ben kardeşim intihar ettikten sonra yoğun bakıma giricem şimdi çağırırlar diye çişim gelip tuvalete gitmeyip yanina girdikten sonra dayanamayıp altımdaki orkide güvenip küçük küçük salmışmıyımdır 🤣🙈
3MelekAnnesi3 maviskus Doktor cuma doguma alacaktı cumartesi pazar arkadasımın dogumu var diye hastaneye pazartesi gitmiş miyimdir? Evet öyle yaptım 😂😂😂
Defneninannesiiiiii Gece koluma çarpan eşimle bebek kucagimda olmadığı halde neden çarpıyorsun ya defne kucağımda olsaydi diye gece gece kavga etmiş miyimdir 🤣🤣