askbocusum_1 Kızlar Yenidoğan bebeğinizi odasından başka yere oturma odasına falan çıkartıyor musunuz?büyükler odasından mecbur olmadığın sürece çıkarma diyorlar ya
Elizinanneci askbocusum_1 valla ben ilk günden itibaren oda oda dolaştırdım hatta 2.gün avm ye 5.gün kız istemeye bile gittim ilk defa böyle bişey duydum
Eldarwenn askbocusum_1 valla çok şey söylüyolar. Hepsini dnşemeye kalksak yandık. Benm yatak odam güneş almıyo 2 gün yatak odasında kaldık içime baygınlık geldi aldım salona gittim önce bi gözlerini açtılar snra lohusayım dye bişi demediler sen bilirsin dediler. Demem o ki bişi olmaz. Olmadı. ☺️
askbocusum_1 Busra67 bana da öyle diyorlar ama odada bunaldım salona gidiyorum 2 dk da bir odaya geliyom uyandı mı diye
GamzeArn Ben her yere cıkarttım salın oda vs. 1 haftalıktı dısarı cıktık alısverıs merkezıne gıttık hıc oyle beklemedım
askbocusum_1 GamzeArn yaaa ne bilim kayınvalidem falan Yok olmaz çıkarsa huysuz olur falan diyo.tecrübesiz de olduğum için korkuyorum bir yere çıkarmaya
askbocusum_1 Elizinanneci ne güzel valla.ne bilim çevre öyle diyince bide tecrübesizlik olunca insan napacağınu şaşırıyor
Eldarwenn Elizinanneci ay bunu ilk deda yapıp ömrümde birinin işine karışıyorum ama Avm mi? Biraz fazla değil mi o da. Doktorlar yetişkin insanlara kırgınlığın varsa avmye gitme diyo.
nisan35 ilk defa duyuyorum bunu. ben 4 günlükken dışarı çıkardım.mecburiyettendi ama daha sonra da çıkardım temiz hava iyi geldigi icin.tek bir odada sıkılır çocuk arada bi oda değiştirmek dahi iyi gelir
GamzeArn askbocusum_1 canım bunlar batıl inanclar. Eski dusunceler. Benim cocugum hic durmayan cocuk ama ben ona ragmen gıdıcegım yere gıdıyorum. Yanı mınıcıktı her yere goturdum sorun yasamadım cok sukur.
Kahvegerek askbocusum_1 ilk kez duydum bunu da ben hep gündüz yanımdaydı oturma odasında reflü yatağında babynestte yatıyordu
egee askbocusum_1 misafir yanına çok çıkarma çok küçük daha mikrop kapmasın evde kimse yoksa neden çıkarmayasın canım:)