Fatosveaselbebek Hanımlar ben evolvia kullanıyordum ama Bugun bulamadım ebebekte bitmiş stokta ben de sma mama aldım kimi gaz yapıyor kimi yapmıyor dıyor kullanıp memnun olan varmı mamayı SMA OPTİPRO aldım
Derinbbk Fatosveaselbebek ben aldım kabız ve gaz yaptı canım kullanmadım ama kiminede yarıyo işte bebekten bebeğe değişiyo ama genelde doktorlar humana ve sma yı tavsiye ediyo
Melike_elanur Fatosveaselbebek Vala bu hafta bizde başladık sma ya şimdilik iyi şükür bi sıkıntı yok memnunum bebelac yaramadı kzima bakalım bu kilo aldircakmi
Gzmcnrats Bende kullandım yarım bıraktım kabız yaptı ama bebekten bebege fark eder kuzenim kullandı cok memnundu o tavsiye etmişti banada ama bi kutuyu bile biteremedik biz
Fatosveaselbebek Valla suan korktum ya ucuz da degıl kı 49 tl hıc açmadan değiştirsem mi ya kafam karıştı ya
Prenseslerinannesii Fatosveaselbebek bende burda bekleyim fikir olur sma mamayı merak ediyorum zaten bir o bıde golden kaldı denemedik Bizde evolvia kabız yaptı
Enhar Fatosveaselbebek ben kullanıyorum ve memnunda kızımı sadece 3 gün emdire bildim hastalığımdan dolayı emdirememiştim ve tavsiye üzerine sma aldım ve kullanıyorum kızımın toparlanmasında çok büyük bir etkisi var
17062019 Fatosveaselbebek bana hastanede sma verdiler bebegim icin ilk gece.ilk oglumda da oyle yaptilar ben 31 yaşındayım.annem de beni sma ile büyütmüş.cocuklarimda da sknti olmadi şükür. Deneme yanılma yöntemiyle ogreniceksiniz malesef her cocuk bir degil🙄
Fatosveaselbebek Merve18 1 numarayı ilk 6 ay icin kullanıyorlar 2 numarayı da 6 Aydan snrsi icin kullanıyorlar
Fatosveaselbebek AysunFerhat ınsalalh bize de yapmaz gece kullanmayım da sabah bi kere kullanırım sutum var ama aç kalmasın diye bi kere verıyorum
AlininAnnesi12 Deletedmom143 ilk doğduğunda aptamil almıştık gaz yaptı o zmnlar değiştirdik bebelac gold aldık doktor önerisiyle oda kabız yaptı sma mama aldık 1 saate bir içiyordu doymuyordu kabız oldu onda da geri aptamil nutrica geçtik önceki aptamil pronutra ydi şuanki yeni çıkan
Umrnkrhn Fatosveaselbebek ben 1 ay once almıştım evolvia 1 numara hiç acilmadi eğer almayı düşünüyorsanız ben size gönderebilirim
Tubutubu Ben cok memnunum sma dan doğduğundan beri kullaniyorum ama cok vermememe rağmen cok kilo yapti